Egger pločasti materijali

Egger drvni dekori za savršeno uređenje doma

Za uživanje u svakom kutku doma potrebno ga je urediti po svome guštu do najmanjeg detalja. Max & Moris omogućuje uređenje interijera bez kompromisa. Za savršen sklad konačno možete upariti namještaj po mjeri, kuhinju, kuhinjsku radnu ploču, unutarnja vrata ili zidne obloge – u istom dekoru.

Predstavljamo Egger drvne dekore – vješte reprodukcije drva…

Egger dekorativna kolekcija 2017 – 2019

U velikom stilu donosi brojne nove dekore, od kojih ovaj put ističemo vješte reprodukcije drva. U Max & Morisu odaberite interpretacije drvnih dekora poput: hrasta u svim varijacijama, klasične drvne dekore bukve, brijesta, oraha, javora, breze, kruške, pa sve to egzotičnih drvnih dekora. Osim dekora u prirodnim bojama, popularni su i drvni dekori bijeljenih pinija kao i obojeni sivi i tamni hrastovi.

Max&Moris ponuda Egger dekora
Egger dekorativna kolekcija 2017 – 2019 u upravnoj zgradi Eggera u St. Johannu

„Drvo“ ali po manjoj cijeni – Egger drvni dekori

Eggerova podkolekcija Feelwood spaja vizualnu i taktilnu estetiku drveta. Površine su istaknute  godovima a strukture vjerno oponašaju pravo drvo. Dodatnu autentičnost drvnim dekorima dali su čvorovi i pukotine koji su postali poželjan detalj na namještaju. S drvnim dekorima dobiva se uvjerljivi „drveni“ dojam uz puno niže troškove u odnosu na puno drvo.

Egger dekor Pasadena pinia
Egger drvni dekori vjerne su reprodukcije drva, a čvorovi i pukotine daju autentičnost

Dugotrajnost i lakše održavanje

Osim autentičnog izgleda i efekta pravog drva, prednost reprodukcija pred izvornim materijalom je veća trajnost i postojanost na svjetlost. Boja drvnih dekora, primjerice izloženih suncu, je iznimno postojana i nepromjenjiva. Od velike važnosti je i jednostavno održavanje koje u svakodnevnom životu donosi nebrojene prednosti.

Egger drvni dekori u dnevnom boravku
Dnevnom boravku toplinu su dali namještaj, zidne obloge i podovi izrađeni od Egger pločastih materijala (Fotografija: Egger VDS)

Uskladite kuhinje, podove i zidove istim drvnim dekorima – bez kompromisa

Ugođaj koje drvo stvara izaziva u nama osjećaj topline. S Max & Moris ponudom Egger palete proizvoda konačno uskladite cijeli prostor. Dojam kuhinje iz časopisa postignite kuhinjskim elementima u istom dekoru kao i radna kuhinjska ploča. Sklad u prostoru postiže se i laminatima za unutarnja vrata interijera. Za najveće ljubitelje drva – ukrasite zidove drvnim laminatima namijenjenim upravo za zidne obloge.

S Max & Moris ponudom Egger dekora za sve namjene ispunite svoje želje i uredite dom iz snova.

Gdje saznati više informacija

Posjetite Max & Moris salon za više informacija o dekorima kao i ostalom repromaterijalu za izradu namještaja po mjeri, a stolara potražite na našoj referentnoj listi.

Inspiraciju za uređenje interijera potražite u Max & Moris katalogu dekora ovdje.

Za život po mjeri. Vaš Max & Moris.

Share this post