Max&Moris kucni sajam prvi dan

7. Max & Moris Kućni sajam donio novitete uz ugodna druženja

Max & Moris prodajni salon 7. i 8. veljače postao je po sedmi puta mjesto okupljanja i druženja stolara i dizajnera namještaja. Osim prezentacija noviteta iz ponude, Max & Moris Kućni sajam sjajna je prilika za razmjene iskustava kolega iz struke.

Max & Moris 7. Kućni sajam – program

Barn door – klizna sobna vrata, tzv. seoska ili stajska vrata trend su u dizajnu interijera. Prednost barn doora prilagodba je svim stilovima pri uređenju interijera bilo da se radi o tradicionalnom, rustikalnom, modernom ili suvremenom. Izložena stajska vrata u prodajnom salonu Max & Morisa jedan su od sajamskih noviteta.

DeWalt je prezentirao najnovije alate iz svoje ponude. Osim kvalitete po kojoj su poznati, sajamske cijene alata poput DeWalt aku bušilica naišle su na veliko zanimanje stolara.

Max & Moris kućni sajam DeWalt
Veliki interes na DeWalt štandu tijekom trajanja sajma

Max & Moris partner – tvrtka Egger, lider u proizvodnji pločastih materijala, dala je i ove godine podršku MM Kućnom sajmu. Predstavnik Eggera – Dean Balent, kroz ugodne razgovore već upućenim stolarima otkrio je nove kombinacije i mogućnosti u primjeni Egger materijala. Najnoviji trendovi su kombinacija mat i drvnih dekora – koje je Max & Moris već izložio u kuhinji u prodajnom salonu.

Max & Moris kucni sajam Uprava i partneri
Uprava Max & Morisa, Dean Balent iz Eggera i partner Pero Zlatar

Blum – okovi za namještaj i dugogodišnji Max & Moris partner bili su dijelom sajamskih zanimljivosti. Oliver Bijelić– Blumov predstavnik, predstavio je PRO CENTER . Riječ je o stroju za bušenje rupa i utiskivanje okova iznimne preciznosti i učinkovitosti prilikom postavljanja okova.

Gemma – generalni zastupnik za Faber, Franke i Liebherr sudjelovala je na sajmu kroz aparate u već pomenutoj izložbenoj kuhinji. Max & Moris veleprodajni je distributer i ima bogatu ponudu Faber napa, Franke sudopera i Liebherr hladnjaka.

Max & Moris kućni sajam izložbena kuhinja
Max & Moris izložbena kuhinja

Predstavnik Miele kućanskih aparata – Zoran Gojak, spremno je odgovarao na brojna pitanja stolara o posebnostima Miele kućanskih aparata. Da Miele uistinu daje više dokazao je aparat sa preukusnom kavom koju su posjetitelji imali priliku degustirati (i vratiti se po još jednu šalicu). U Max & Moris izložbenoj kuhinji u prodajnom salonu postavljen je upravo MIELE CVA6805clst. Na linku se informirajte o aparatu za kavu koji se sam čisti, prepoznaje visinu šalice, omogućuje kreiranje osobne recepture i daje savršenu kavu.

Max & Moris kucni sajam Gina i Oliver
Đina i Oliver brinuli su da sve protekne u savršenom redu

Dobitnica Miele usisavača kroz Max & Moris nagradni sajamski natječaj

Max & Moris zajedno je s tvrtkom Miele u sklopu nagradnog natječaja poklonio usisavač njihove robne marke. Uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju bio je ostaviti zanimljiv komentar na Max & Moris Facebook stranici. U moru smiješnih, zanimljivih, iskrenih i toplih komentara stručni žiri odlučio je da Miele usisavač ode mami nestaška Damira. Na ovome linku pročitajte komentar – pjesmicu i otkrijte kako je to Damir osvojio usisavač i nasmijte se do suza.

Max & Moris kucni sajam Mario
Nasmiješeni Mario (fotografija kodnog naziva „djelatnik mjeseca“)

Sajamske pogodnosti i ugodna druženja uz Gusarove delicije

Max & Moris partneri stolari tijekom i ovog Kućnog sajma imali su pogodnosti pri kupovini. Prema komentarima partnera – stolara ovogodišnji Kućni sajam bio je sjajan primjer spajanja ugodnoga i korisnoga.

Restoran Gusar po starom je Max & Moris običaju osigurao ukusne zaloge, čiji soparnik nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Max & Moris kucni sajam Gusar
Ekipa restorana Gusar i ovoga su puta ispunili očekivanja

Noviteti, zanimljiive informacije, razmjene iskustava i najnovijih saznanja iz stolarske struke te ugodnom atmosferom zaokružena je sedma po redu Max &Moris sajamska priča.

Max & Moris kucni sajam drugi dan
Posjetitelji Kućnog sajma Max & Morisa – drugi dan

Hvala partnerima na sudjelovanju i podršci. Srdačan pozdrav svim našim stolarima uz puno sreće i uspjeha u radu.

Do idućeg Max & Moris Kućnog sajma,

Vaš Max & Moris.

 

Share this post