EGGER edukacije

EGGER edukacije

EGGER edukacije

U veljači ove godine lansirana je dugoočekivana EGGER Dekorativna kolekcija 2020 – 22 koja je donijela još više dekora, struktura, usluga i inspiracije. Kako bismo se što bolje upoznali s njom, pobrinuli su se Azra Hakalović iz EGGER-ovog marketinškog odjela i Dean Balent, EGGER-ov predstavnik za Hrvatsku i BiH. U novom Max & Moris showroomu održali su dvije EGGER edukacije kojima su pobliže predstavili razne novitete i promjene koje je donijela nova Dekorativna kolekcija.

EGGER edukacija uzorci

Prezentacijama su nazočili arhitekti, dizajneri interijera i stolari koji su s velikim zanimanjem došli poslušati o EGGER-ovim novitetima. Azra i Dean su prikazali nove dekore, boje i strukture uz pomoć fizičkih uzoraka dekora. Posjetitelji su tako imali priliku držati uzorke u svojoj ruci, opipati ih i upoznati autentičnost njihovih površina.

EGGER edukacija

Novi Max & Moris showroom je poslužio kao idealan prostor za EGGER edukacije, jer su posjetitelji na izloženim EGGER-ovim stilovima mogli vidjeti dekore i u velikoj dimenziji te se potpuno uvjeriti u moć nove Dekorativne kolekcije.

Zahvaljujemo Azri i Deanu na edukativnim prezentacijama i detaljnim odgovorima na sva naša pitanja. Hvala i svima vama koji ste došli unaprijediti svoje znanje o EGGER proizvodima i malo se družiti s nama. Veselimo se idućem susretu, a do tada pregledajte našu fotogaleriju…

Share this post