Web1

SERVO-DRIVE

Električna podrška pri otvaranju

Tehnologija kretanja SERVO-DRIVE čini otvaranje zadivljujuće jednostavnim postupkom: Dovoljan je samo lagani dodir fronte da se preklopi, sustavi izvlačenja i rashladni uređaji otvore kao sami od sebe. Mehanizam BLUMOTION osigurava blago i tiho zatvaranje.

Jednostavno otvaranje, nježno i tiho zatvaranje

Laganim dodirom se preklopi, izvlačenja i rashladni uređaji mogu lako i jednostavno otvoriti uz pomoć opcije SERVO-DRIVE – neovisno o težini izvlačenja ili fronte. A zahvaljujući mehanizmu BLUMOTION mogu se lagano i tiho i zatvarati.

Jedan sustav za cijelu kuhinju

S mehanizmom SERVO-DRIVE zapanjujući komfor i dizajn bez ručki postaju odlike cijele kuhinje. Bilo da se radi o donjem ili gornjem ormariću – samo jedan sustav skoro automatski pokreće sva izvlačenja, sve preklope i rashladne uređaje.

Potpuna kontrola

Korisnik kuhinje može u svakom trenutku utjecati na kretanje i tako uvijek zadržava kontrolu. U slučaju nestanka struje možete izvlačenja, preklope i rashladne uređaje s opcijom SERVO-DRIVE jednostavno otvoriti rukom.

 

SERVO-DRIVE za AVENTOS

Otvaranje i ponovno zatvaranje preklopa s lakoćom

Dovoljan je samo lagani dodir fronte i preklopi se već otvaraju pomoću mehanizma SERVO-DRIVE za AVENTOS. Čak se i velike i teške fronte pomiču prema gore kao da gravitacija i ne postoji. Komforno i jednostavno zatvaranje: Za to će se pobrinuti lako dostupni prekidač na stranici korpusa. Zahvaljujući sustavu BLUMOTION namještaj se zatvara tiho i lagano.

Komforan pristup

Kako se preklopi kod otvaranja pomiču u potpunosti prema gore, a time se miču iz prostora kretanja, korisnici kuhinja imaju vrlo dobar pristup unutrašnjosti ormara.

Detekcija kolizije

Rukovanje sustavom SERVO-DRIVE za AVENTOS u potpunosti je bezopasno. U slučaju da fronta udari u određeni dio tijela ili predmet, postupak otvaranja odnosno zatvaranja zaustavlja se odmah automatski.

 

SERVO-DRIVE za sustave izvlačenja

Za impresivnu svestranost u kuhinji

Kratki doticaj fronte ili lagano povlačenje ručke dovoljni su da se ladice i izvlačenja sama otvore. Mehanizam BLUMOTION osigurava blago i tiho zatvaranje. Uopće nije važno kako i na kojem mjestu ćete dodirnuti frontu.

Za sve nazivne duljine

SERVO-DRIVE može se koristiti neovisno o nazivnoj duljini i dimenzijama izvlačenja pri širini korpusa od 275 mm.

Neovisno o sustavu izvlačenja

Za ugradnju mehanizma SERVO-DRIVE u nisu potrebne nikakve preinake samog sustava izvlačenja. I dalje se jamči nečujno kretanje raznih vodilica i besprijekorno funkcioniranje mehanizma BLUMOTION.

 

SERVO-DRIVE flex

Za električno otvaranje integriranih hladnjaka bez ručki

S lijevim ili desnim graničnikom, pričvršćivanjem vrata pomoću kliznih vodilica ili po sustavu „vrata na vrata” – neovisno o ugradbenom položaju, SERVO-DRIVE flex može se primijeniti na uobičajenim integriranim hladnjacima, kombinacijama za hlađenje i zamrzavanje, ledenicama i perilicama posuđa. Za uobičajenu SERVO-DRIVE udobnost uporabe.

»»» Više o SERVO-DRIVE flex sustavu

 

SERVO-DRIVE uno

Plus za izvlačenje za otpatke

Tko se nije našao u toj situaciji? Morate baciti otpatke, a obje su vam ruke zauzete i ne možete otvoriti sustav na izvlačenje. To je slučaj za SERVO-DRIVE uno: Kratak dodir fronte je dovoljan za automatsko otvaranje. Fronta ostaje čista i sve završava upravo tamo gdje i pripada. Dostupan je za stojeća i viseća rješenja za otpatke.

Otvaranje s lakoćom

SERVO-DRIVE uno se temelji na električnom pogonu koji daje impuls za otvaranje. Sa ili bez ručke, s mehanizmom SERVO-DRIVE uno izvlačenje se otvara sigurno i lagano. Izvlačenje slobodno klizi i moguće ga je zaustaviti u bilo kojem položaju.

Sigurno otvaranje

SERVO-DRIVE uno reagira na najmanji podražaj i zadržava se prema potrebi – u slučaju otpora postupak otvaranja odmah se prekida.

Jednostavna i brza montaža

Tvrtka Blum nudi prethodno montiran komplet za svaku situaciju. Bilo za stojeće ili za viseće rješenje za otpatke – mehanizam SERVO-DRIVE uno montiran je u samo nekoliko koraka.

Integrirana zaštita pri naslanjanju

Zahvaljujući ugrađenoj zaštiti pri naslanjanju sprječava se nehotično otvaranje. Tako se možete bezbrižno nasloniti na frontu.

Nagrade

BLUM ima odgovore za sve vaše potrebe. Dizajn i funkcija BLUM okova oduševljavaju diljem svijeta: Nagrade potvrđuju visoku kvalitetu BLUM proizvoda i usluga. Više informacija o priznanjima Blum proizvoda možete pronaći ovdje.

Share this post