Me181547 All 888290 Web

Tanke fronte

Tanke fronte s jednostavnim pričvršćivanjem

Jednostavan dizajn otvara prostor za inspiraciju. Proširite spektar svojih mogućnosti i pratite trendove u proizvodnji namještaja. Zahvaljujući pravom sustavu za tanke fronte za preklope, vrata i izvlačenja lako je postići minimalistički dizajn namještaja.

Ponovno otkrijte jednostavnost

Dizajn ravnih ploha, mali razmaci i tanke fronte. Otkrijte veliki broj mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju zahvaljujući novom sustavu pričvršćivanja EXPANDO T.

Jednostavna izvedba: tri primjene

Kako bi Vam maksimalno olakšao posao, Blum je razvio sustav za pričvršćivanje kojim istovremeno ostvarujete tri primjene: na preklopima, vratima i izvlačenjima. S njim ćete moći izraditi zadivljujući namještaj tankih fronti uz pouzdanu funkcionalnost tvrtke Blum, i to za svaki dio životnog prostora.

Vrata – S novim mehanizmom za pričvršćivanje iz sustava CLIP top BLUMOTION za tanka vrata Blum je uspio integrirati BLUMOTION, funkciju u spojnicu i to bez čašice spojnice.

Izvlačenja – S tankim frontama namještaja posebno se lijepo ističe elegantni dizajn ladica i izvlačenja LEGRABOX. Zahvaljujući jednakim položajima pričvršćivanja za montažu fronte potrebno je samo nekoliko pokreta.

Preklopi – Odabrane vrste preklopa AVENTOS HK, HS i HL mogu se izraditi s pomoću sustava za pričvršćivanje tankih fronti i to uz iste položaje pričvršćivanja. Budući da nema uskakanja, ovom se spojnicom može montirati i namještaj s unutarnjim izvlačenjima.

Jednostavno kombiniranje: raznovrsnost materijala

Sustav za pričvršćivanje Blum EXPANDO T za tanke fronte debljine od 8 mm nadalje prikladan je za mnoge materijale i omogućava iznimno inovativan dizajn. Iznenadite svoje klijente individualno prilagođenih namještajem.

Jednostavna ugradnja: EXPANDO T

Temelj Blum-ovih proizvoda za tanke fronte predstavlja sustav EXPANDO T. Čelična vlačna sidra omogućavaju čvrsto uporište u tvrdim materijalima, a plastični pričvrsni elementi osiguravaju uporište u mekim materijalima. Sustav EXPANDO T pričvršćuje se u provrt promjera 10 mm i dubine samo 6 mm.

 

Uz pomoć novog sustava za pričvršćivanje sav namještaj s tankim frontama možete montirati i namjestiti na jednostavan i praktičan način. Izbušite, umetnite, učvrstite i gotovo.

»»»Više o tehničkim specifikacijama sustava EXPANDO T saznajte ovdje.

»»»Više o montaži CLIP top BLUMOTION-a za tanke fronte saznajte ovdje.

Jedna kuhinja, mnogo mogućnosti

Pojednostavljeni dizajn stavlja funkcionalnost namještaja u prvi plan. Očarajte se purističkim dizajnom i velikom udobnosti kretanja uz Blum za namještaj bez ručki.

Share this post