02pi Ap Ren Fur Kitchen F812 01web

Tanke radne ploče

Moderna elegancija za svaki interijer

U posljednje vrijeme u dizajnu interijera sve su popularnije tanke radne ploče. One se ističu svojim minimalističkim izgledom i unikatnošću. Elegantne su i stvaraju potpuno moderni izgled kuhinje i ostalih prostorija u interijeru. EGGER nudi dva atraktivna rješenja koja sasvim odgovaraju ovom veoma popularnom trendu –

PerfectSense Topmatt radne ploče debljine 16mm i radne ploče od kompaktnog laminata debljine 12mm. Zašto odabrati tanke radne ploče? Saznajte u nastavku.

02pi Ap Ren Fur Edc2020 Roomscene Shop Detail Pt Laminate Web

Moderan stil

Sa sigurnošću možemo reći kako je minimalizam postao novi klasični stil u dizajnu interijera. Čiste i jasne linije ovog stila sada se proširuju i na radne ploče koje više nisu krupne, već se zamjenjuju s profinjenim tankim površinama. Tanke radne ploče su pogodne za otvorene „open space“ prostore gdje unose još veću dozu monumentalnosti i elegancije, a idealne su i za male kuhinje u kojima stvaraju efekt prozračnosti.

F812 Pt Levanto Mramor Bijeli 03

Monolitan izgled

Ruku pod ruku s trendom tankih radnih ploča ide monolitni dizajn koji kuhinji daje potpuno suvremeni izgled. Sama riječ monolit nam otkriva kako je ovaj izgled inspiriran prirodno ili umjetno oblikovanim velikim komadom kamena. Radna ploča, fronte i bočne stranice se izrađuju u istom dekoru te time nastaje kompaktna, monolitna kuhinja.

Dinamičan Izgled S Tankim I Debelim Materijalima

Dinamičan izgled s materijalima različite debljine

Glatko i grubo, tamno i svijetlo, tanko i debelo… Ponekad se dobro poigrati s različitim materijalima i stilovima. Ako je u projektu kuhinje predviđen pult ili stol za doručak, sve je popularnije kombiniranje tankih i debelih materijala. U tom slučaju radna ploča je tanka i elegantna, a stol za doručak masivniji i deblji. Ovakvi kontrasti čine dodatan element dizajna s kojima interijer postaje upečatljiviji i unikatniji.


Baršunasti mat

U9999 St76 Crna

Što se tiče teksture dekora, baršunasti mat je nenadmašivi trend koji stvara poseban ugođaj u prostoru. Neovisno o boji i dizajnu, mat uvijek oduševljava, a njegova mekana površina jednostavno privlači poglede – i dodire.

Prirodni kamen

F222 St76 Tessina Ceramic Terra

Kamen dolazi u mnogim oblicima – od onih baršunastih i suzdržanih, preko reprodukcija grubog kamena, do onih koji oponašaju metal. EGGER nudi predivne teksture osmišljene kao prošarane i nježno brušene površine prirodnog kamena.

Bijeli mramor

F812 Pt Levanto Mramor Bijeli

Sve popularniji uzorak je i mramor koji se odlikuje živopisnim motivima i igrom boja. Potražnja za mramorom stalno raste. Bijeli mramor je omiljeni materijal koji modernom dizajnu daje “retro” dimenziju.

Crni mramor

F206 Pt Pietra Grigia Crni

Nije popularan samo bijeli mramor. F206 PT Pietra Grigia crni prikazuje markantan mramor koji sa svojim bijelim venama omogućava efektne kombinacije s bijelim dekorima u svim strukturama ili pak s drvnim dekorima.

EGGER tanke radne ploče

Tanke radne ploče PerfectSense Topmatt (16mm) i radne ploče od kompaktnog laminata (12mm) su dva atraktivna EGGER-ova rješenja kojima možete obogatiti svoj interijer.

U999 Pt Primjena
U999 PT Crna s baršunastom Topmatt površinom

PerfectSense Topmatt radne ploče

PerfectSense Topmatt tanke radne ploče od 16mm novost su u području robusnih mat radnih ploča. Njihova topla i baršunasta površina, ne samo da izgleda impresivno, već je i veoma izdržljiva, otporna na ogrebotine te se odlikuje posebnom “antifingerprint” tehnologijom.

Saznajte više ovdje.

F222 St76 Primjena Kuhinja01
F222 ST76 Tessina Ceramic terra s jezgrom u crnoj boji

Radne ploče od kompaktnog laminata

Kompaktne radne ploče od 12mm jedinstvene su u ponudi EGGER radnih ploča. Skošeno glodani rub ovih ploča posbeno ističe njihov moderan izgled, baš kao i jezgra u crnoj, bijeloj ili svijetlo sivoj boji.

Saznajte više ovdje.

Share this post