HGK potvrdio „Hrvatsku kvalitetu“ Max & Moris usluga

hrvatska kvaliteta

HGK potvrdio „Hrvatsku kvalitetu“ Max & Moris usluga

Iza zvučnog imena Max & Moris ponosno stoji naša lokalna tvrtka osnovana 1990. godine u Splitu. Od samog početka, Max & Moris je na hrvatskom tržištu ponudio nešto što nije nitko drugi prije – cjelovitu uslugu i sve repromaterijale za izradu namještaja na jednom mjestu. Ovime je omogućena značajna ušteda vremena i novca, što su naši partneri prepoznali i iskazali nam povjerenje.

Ponosno ističemo našu bogatu ponudu renomiranih brendova iz drvne industrije čime smo našim stolarima osigurali široku paletu proizvodnog asortimana koja jamči izradu namještaja vrhunske kvalitete. Vjerujemo u kontinuirani napredak te se uvijek nastojimo kretati naprijed. Zahvaljujući stalnoj posvećenosti i ispunjavanju visokih očekivanja tržišta, Max & Moris niže uspjehe bez obzira na konkurenciju i turbulentna vremena. Danas je ovo srednje velika tvrtka koja zapošljava preko stotinu djelatnika te raspolaže velikim prodajnim, skladišnim i proizvodnim prostorima.

Našu ekipu čine djelatnici koji imaju potpunu slobodu promišljati izvan “okvira” zbog čega njihove ideje ne utječu samo na sadašnjost, nego i kreiraju budućnost stolarske profesije. Svatko od nas doprinosi svojim posebnim talentima, vještinama i znanjima koje uvijek nastojimo poticati i razvijati. Stvaramo okruženje u kojem svatko može slobodno izraziti mišljenje, iznijeti ideje ili ukazati na moguće probleme. Smatramo kako je ovo ključ za kreiranje stimulativnog okruženja i pružanje beskompromisne usluge našim klijentima.

Uz dugogodišnje pohvale zadovoljnih klijenata, Max & Moris je odnedavno dobio i oznaku „Hrvatska kvaliteta“ koju je potvrdila Hrvatska gospodarska komora. Oznaka “Hrvatska kvaliteta” jamstvo je kupcu da proizvod koji kupuje zadovoljava najviše standarde kvalitete te da je riječ o proizvodima i uslugama koji predstavljaju sam vrh svjetske ponude. HGK je na ovaj način prepoznao našu uslugu „završna obrada materijala za izradu namještaja“ koja obuhvaća praćenje procesa izrade namještaja po mjeri, od odabira materijala i njegove debljine, preko usluge optimizacije, krojenja, CNC obrade i kantiranja, pa sve do usluge prešanja pločastog materijala. Cilj završne obrade je ponuditi našim klijentima što kvalitetniji komad namještaja i besprijekoran proces njegove izrade.

Share this post