EGGER PRO 2021+ Autentične površine

EGGER PRO 2021+ Autentične površine

EGGER posebnu pažnju posvećuje svojim površinskim strukturama. Koristeći najnovije tehnologije obrade materijala, površine podova postaju sasvim autentične i prirodne. Od dubokih drvnih tekstura, preko efekta pločica za kamene dekore do elegantnih mat površina – EGGER PRO Kolekcija 2021+ nudi široku paletu podova koji izgledaju impresivno u svakom interijeru.

Smoothtouch

Za fini dojam poda tu je Smoothtouch površina. Karakterizira je ravnomjerni izgled te elegantni završni sloj laka koji podovima pridaje potpuno prirodni i baršunasti izgled.

EPl166 Chicago beton svijetlo sivi
EPL201 Arcani hrast pijesak
EPL012 Rillington hrast tamni

Natural Pore

Površina Natural Pore sasvim realistično oponaša izgled punog drva. Bilo da je riječ o finoj ili gruboj drvenoj površini, podovi s istaknutom Natural pore površinom izgledaju potpuno prirodno i realno.

EPL015 Valley hrast dimljeni
EPL179 Soria hrast natur
EPL181 Soria hrast smeđi

Omnipore

Karakteristike različitih drva se jasno mogu naglasiti s površinom Omnipore. Ona se odlikuje s nepravilnim drvenim porama te oponaša drvo na prirodan i elegantan način.

EPL123 Waltham hrast bijeli
EPL139 Murom hrast
EPL182 Divlji hrast natur

Mineral

Autentičan izgled kamena, metala, betona, ali i drva, na poseban način naglašava površina Mineral. Ona je pomalo gruba i nepravilna te time pridonosi potpuno prirodnom izgledu ovih modernih materijala.

EPC034 Melara
EPD043 Metal Rock antracit
EPL127 Santino kamen tamni

Deepskin

Deepskin površina podove obogaćuje s dubokom, rustikalnom teksturom – za autentični izgled i osjećaj drva. Kod ove površine poravnanje je uobičajeno linearno

EPC021 Villanger hrast šareni
EPD040 Almington hrast bež
EPL190 Melba hrast natur

Površine s protukliznim svojstvima R10

Površinska struktura EGGER podovima daje više od samog autentičnog karaktera. Određeni podovi iz PRO Kolekcije podova 2021+ imaju i klasifikaciju R10, koja označava kvalitetna protuklizna svojstva. Na ovim podovima hodanje postaje stabilnije, a igranje sigurnije. Posebno se preporučuju za ulazne prostore i radna područja u kojima je iznimno bitan siguran hod i zaustavljanje proklizavanja.

EPD047 Berdal mramor
EPC038 Abakan hrast
EPD045 Jura škriljac antracit

Dodatne informacije o EGGER PRO kolekciji podova 2021+ možete pronaći ovdje:

Share this post