EGGER PRO Comfort podovi

EGGER PRO Comfort podovi

Pluteni pod za udoban dom

U EGGER Comfort podu kombiniraju se blagodati pluta i laminatnog poda. Rezultat je dekorativan pluteni pod čiji se izgled razlikuje od izgleda Egger laminatnih podova, a zahvaljujući integriranim slojevima pluta naročito je topao i tih.

EGGER Comfort podovi su, u usporedbi s drugim podnim oblogama na bazi drva, posebno tihi i djeluju kao toplinski izolator, pa stvaraju ozračje udobnosti u kojem se osjećamo dobro. Upravo zbog tih svojstava plutenog poda, EGGER Comfort podovi su idealan pod za spavaće i dječje sobe, ali i za dnevne boravke i blagovaonice.

EGGER PRO Comfort pod kombinira prednosti laminatnog poda s posebnim svojstvima pluta

Egger pluteni podovi prava su alternativa konvencionalnim laminatnim podovima. EGGER Comfort pod je laminatni pod s plutom impresivnog dizajna. Da bi se postigao izvanredan dojam Egger Comfort podova, koristi se moderna tehnologija HD digitalnog tiska. Zanima vas odakle dolazi ime Comfort podovi? Vrlo jednostavno: Slojevi pluta integrirani u plutenom podu čine ga toplim, mekim i tihim. Sve ga to čini posebno ugodnim, pa Comfort podove preporučujemo za prostorije u kojima je udobnost posebno važna.

Evo koje su najvažnije prednosti EGGER Comfort podova:

 • Tiši su od laminatnog poda zahvaljujući integriranoj zvučnoj izolaciji s plutom
 • Laminatni pod s plutom u modernim motivima, od drva i kamena do kreativnih uzoraka
 • Topli su pod nogama zahvaljujući toplinskoj izolaciji koju osigurava 40 milijuna stanica pluta
 • Podsloj od elastičnog pluta čini ga ugodnim za hodanje
 • Pluteni pod bez štetnih tvari, potpuno je zdrav za primjenu u domu
 • Glavne komponente poda su pluto i drvo iz certificiranih šuma
 • Ekološki prihvatljiv i 100% bez PVC-a
 • Jednostavno polaganje zahvaljujući Egger uklopnom click sustavu za plutene podove

Kupnjom Comfort poda odabirete pod koji pruža izuzetnu udobnost

Egger Comfort podovi savršeni su za sve primjene u stambenim prostorima, ali i za umjerenu komercijalnu upotrebu (npr. u hotelskim sobama). S patentiranim uklopnim UNI fit! click sustavom jamčimo vam sigurno i stabilno postavljanje poda. Egger Comfort podovi imaju površinu koja se lako održava, a čak je i zaštićena od jakog UV zračenja.

Egger Comfort podovi imaju još jedan sloj pluta s donje strane podnih dasaka, što znači da je dekorativni pluteni pod optimalno zaštićen od buke udaraca. Comfort pod je izuzetno tih i upija više buke od konvencionalnih podnih obloga od drva.

Kao što mu i ime govori, Egger Comfort pod izrađen je od obnovljivog prirodnog materijala pluta i drvnih vlakana, dobivenih od stabala iz šuma s PEFC certifikatom. EGGER Comfort pod je 100% bez PVC-a, a posebno želimo naglasiti kako Egger pluteni podovi nose ekološku oznaku kvalitete Blue Angel (Plavi Anđeo).

Sve u svemu, EGGER Comfort pod vam nudi trostruko jamstvo:

 • neosjetljivost na zaprljanja
 • otpornost na izbljeđivanje
 • višegodišnju trajnost

Pogledajte cijelu Max & Moris lager liniju EGGER PRO Comfort podova

Share this post