EGGER Comfort podovi

EGGER PRO 2021+ Comfort podovi

Pluteni podovi za udoban dom

EGGER Comfort podovi su, u usporedbi s drugim podnim oblogama na bazi drva, posebno tihi i djeluju kao toplinski izolator, pa stvaraju ozračje udobnosti u kojem se osjećamo dobro. Upravo zbog tih svojstava plutenog poda, EGGER Comfort podovi su idealni za spavaće i dječje sobe, ali i za dnevne boravke i blagovaonice.

EGGER Comfort podovi
EPC026 Canton hrast natur

Stvoreni za ugodu i trenutke opuštanja

Toplina i sigurnost: S Comfort podom osjećat ćete se ugodno od prvog koraka. Njegova tajna: dva udobna sloja pluta zadržavaju toplinu i prigušuju zvukove. Tako ovaj pod pruža maksimalno opuštanje u domu, ali i u hotelskoj sobi ili joga studiju.

Značajke Comfort poda su lako održavanje i antibakterijska površina, koja je postojana na svjetlo čak i kada je izložena jakom UV svjetlu.

Bilo da se radi o stambenom ili radnom prostoru, razveselit će vas udobnost koja donosi smirenost i opuštenost.


Topli i meki

Zahvaljujući posebnim slojevima pluta Comfort pod je ugodno mekan. Sitni mjehurići zraka u plutu pohranjuju toplinu, pa je pod topao i ugodan pod nogama. Postoji li ljepši poziv da hodamo bosi?

EGGER Comfort podovi
EPC001 Waltham hrast natur

Naročito tihi

Želite malo tišine? Nema problema. Sloj pluta s obje strane podnih dasaka prigušuje zvuk koraka i drugu buku. Tako je svakodnevica s Comfort podom prilično tiha.

EGGER Comfort podovi
EPC001 Waltham hrast natur

Ekološki prihvatljivi i savršeni za zdravo stanovanje

Kao što mu i ime govori, Comfort pod izrađen je od obnovljivog prirodnog materijala pluta i drvnih vlakana, dobivenih od stabala iz šuma s PEFC certifikatom. EGGER Comfort pod je 100% bez PVC-a te nosi ekološku oznaku kvalitete Blue Angel (Plavi Anđeo).

EGGER Comfort podovi
EPC001 Waltham hrast natur

S kojim dekorom se osjećate dobro?

Comfort podovi dostupni su u brojnim dekorima, pa se mogu uklopiti u različite stilove uređenja. Odaberite pod s motivom drva ili neobičnog kreativnog uzorka – dajte oduška svojoj mašti. Pregledajte ovaj visokokvalitetan dizajn i uvjerite se sami!

EPC035 Vidora hrast natur
EPC015 Waldeck hrast svijetli
EPC032 Tureni orah

Zbog čega su Comfort podovi tako jedinstveni?

Pluteni podovi prava su alternativa konvencionalnim laminatnim podovima. EGGER Comfort pod je laminatni pod s plutom impresivnog dizajna. Da bismo postigli izvanredan dojam naših Comfort podova, koristimo modernu tehnologiju HD digitalnog tiska.

Zanima vas odakle dolazi ime Comfort podovi? Vrlo jednostavno: Slojevi pluta integrirani u plutenom podu čine ga toplim, mekim i tihim. Sve ga to čini posebno ugodnim, pa Comfort podove preporučujemo za prostorije u kojima je udobnost posebno važna.

EPC025 Somerset hrast sivi
EPC038 Abakan hrast
EPC030 Bedollo orah svijetli

Dodatne informacije o EGGER PRO kolekciji podova 2021+ možete pronaći ovdje:

Share this post