MADERA – OPLEMENJENA ŠPERPLOČA za fronte

Šperploča ja ploča proizvedena od više tankih slojeva, takozvanih „listova“ furnira koji se pod kutom od 90 stupnjeva lijepe okomito jedan na drugi pod visokim tlakom i temperaturom. Rezultat je iznimno čvrsta ploča vrhunskih karakteristika. Šperploča se upotrjebljava u proizvodnji namještaja za izradu čvrstih, nosivih elemenata i polica, a koristi se čak i u građevinarstvu.

Kolekcija Madera vrhunski je površinski materijal za inovativna rješenja visokokvalitetnog interijera. Dvostrana površina furnira breze ima taktilno utiskivanje, što materijalu daje izražen prirodni karakter.
Njegova originalna jezgra breze elegantno je obložena različitim drvenim strukturama (100% drvo), a služi kao savršen završni dodir izvanrednog proizvoda.
U jezgri se nalazi šperploča izrađena od ruske breze koja materijalu daje dodir izvrsnosti. Zbog toga se ova kolekcija može primijeniti u dizajnu interijera i izradi namještaja, poput vratnica namještaja, polica, ormara i zidnih obloga.
Bezvremenske boje i uzorci čine proizvod modernim, a opet klasičnim.

Max & Moris u svojoj ponudi ima oplemenjenu šperploču za fronte Madera (Gizir) u dimenzijama 2500x1250x18mm, te za iste imamo pripadajuće rubne trake 1/22.

Madera ploče nije potrebno dodatno lakirati.

»»» Madera tehničke specifikacije