UPOZNAJTE MAX & MORIS

Max & Moris d.o.o. utemeljio je 1990. g. Ljubo Parmač, a tvrtka je dobila ime po njegovim sinovima Maxu i Morisu. Od skromnih početaka kada je tvrtka bila smještena u obiteljskoj kući, napornim radom i ustrajnošću, povećavao se obujam posla te su poslovni prostori i sama tvrtka rasli zajedno s njima. Daljnjim razvitkom poslovanje je zahtijevalo veći prostor te je 1998. godine prodajni salon preselio u prostor površine 300 m2.

Temeljna misao vodilja čitavog poslovanja oduvijek je bila pružiti svojim partnerima; stolarima, arhitektima i projektantima, kompletan servis, što Max & Moris čini začetnikom takve ideje na ovim prostorima i šire.

Kontinuiranim unapređivanjem tehnološke opremljenosti, usavršavanjem kadra i dugogodišnjim ispunjavanjem visokih očekivanja svojih klijenata, kroz turbulentna vremena i sve oštriju konkurenciju, tvrtka je prerasla u pravi centar koji danas zapošljava oko stotinu djelatnika te raspolaže prodajnim, skladišnim i proizvodnim prostorima površine preko 9000 m2.

Danas je ovo tvrtka u kojoj je na jednom mjestu moguće pronaći sve komponente potrebne za sastavljanje visokokvalitetnog namještaja po mjeri. Bogata ponuda tvrtke nudi veliki broj renomiranih brendova iz drvne branše kao što su Egger, Blum i mnogi drugi što osigurava široku paletu proizvodnog asortimana i jamči izradu namještaja najviše kvalitete.

Max Moris 4

Stalna edukacija kadra te investiranje u najsuvremenije strojeve rezultiraju kontinuiranim rastom kvalitete usluge o čemu svjedoče i brojne nagrade kao što je uvrštavanje u “Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera”. Max & Moris je ujedno redoviti sudionik svih većih specijaliziranih sajmova u Hrvatskoj gdje redovito prezentira svoje proizvode i usluge.

Spomenuti podatci pokazuju da iza imena Max & Moris stoje desetljeća iskustva i tradicije protkanih pružanjem besprijekorne usluge svojim klijentima.