PerfectSense MDF lakirane ploče

PerfectSense Premium MDF lakirane ploče

PerfectSense Premium Matt i PerfectSense Premium Gloss kreiraju impresivne kontraste, pogotovo kad se kombiniraju u jednom dizajnu. Bilo da želite postići ozračje elegancije i udobnosti ili dojam ekskluzivnosti – PerfectSense Premium osvaja vizualnom savršenošću i posebnom taktilnošću.

Visokokvalitetne PerfectSense Premium lakirane MDF ploče u visokom sjaju ili matu otporne su na mikro ogrebotine i dugo zadržavaju svoj besprijekorni izgled. One zadovoljavaju potražnju za visokokvalitetnim površinama pri uređenju sofisticiranijih životnih i poslovnih prostora, kao i vrjednije oblikovanje prodajnih prostora i namještaja.

PerfectSense lakirane ploče su dekorativni proizvod na bazi drva (nosiva ploča MDF) na kojima je impregniran određeni dekorativni papir na koji se nanosi premaz te površinski sloj UV TOP laka.

Zahvaljujući svojoj poboljšanoj otpornosti, PerfectSense Premium ploče se mogu primjenjivati na vertikalnim i horizontalnim površinama, kao što su ploče radnih stolova, pultovi i police.

Antibakterijsko svojstvo površine u skladu s ISO 22196 (= JIS Z 2801)

Zanima vas više o karakteristikama i mogućnostima primjene PerfectSense Premium MDF lakiranih ploča? Saznajte ovdje.