KOMPAKTNI LAMINAT

Elegantan i robustan

EGGER kompaktni laminat, tajna njegove privlačnosti nije samo u atraktivnom dizajnu i strukturama. Njegova trajnost i otpornost na vlagu otvaraju čitav niz novih mogućnosti u uređenju interijera.
Naročito je prikladan za primjene u interijerima koji su izloženi VELIKIM OPTEREĆENJIMA, kao i prostorima kod kojih postoje DODATNI ZAHTJEVI U POGLEDU HIGIJENSKIH STANDARDA, poput restorana ili bolnica.
Koriste se i u prostorijama izloženim utjecaju vlage, poput kupaonica, sanitarnih prostorija i garderoba.
Upravo KOMBINACIJA IZDRŽLJIVOSTI I ELEGANTNOG OBLIKOVANJA ga čini tako zanimljivim za mnoštvo rješenja u području komercijalnih interijera.

EGGER kompaktni laminat dostupan je s crnom ili bijelom jezgrom. Proizveden je korištenjem više slojeva jezgrenih papira impregniranih fenolnom smolom i dekor papirima impregniranih melaminskom smolom.
Slojevi se sjedinjuju pod visokim pritiskom i uz visoku temperaturu. Zbog svoje strukture idealan je za površine izložene velikim opterećenjima.
Zadovoljava uvjete standarda EN 438 i koristi se u brojnim primjenama kao što su obloge zidova, odjeljci, pregradni zidovi, kuhinjske radne ploče i uredi, kao i za druge površine izložene velikim opterećenjima kao što su hotelske sobe i maloprodajni prostori.

Max & Moris Vam uz dvije lagerske kompakt ploče s bijelom ili crnom jezgrom nudi po posebnoj narudžbi širok program okova za kompakt ploče.