namjestaj po mjeri

Namještaj po mjeri vašeg života

Kada opremate dom ili uredske prostorije, taj bi prostor trebao odražavati vaš karakter, stil i životne ili radne navike jer ćete u njemu provoditi dobar dio svoga vremena. Upravo je to razlog zbog kojeg ne biste trebali pristajati na kompromise i gotova rješenja, i zato skrojite – namještaj po mjeri.

Pri opremanju stana ili poslovnog prostora zadatku je potrebno pristupiti s dozom racionalnosti i spoznajom da nikada nećemo pronaći gotov namještaj koji će u potpunosti ispuniti naša očekivanja. Okrenemo li se potrazi po trgovinama, vjerojatno ćemo pronaći nešto što će izgledati dobro, ali neće nužno biti dovoljno funkcionalno, možda neće biti izrađeno od kvalitetnog materijala, ili će biti će premalih tj. prevelikih dimenzija. Pronaći namještaj po mjeri prostora koji opremamo, nije uvijek lak zadatak.

Kako doskočiti ovome problemu? Max & Moris, u suradnji s iskusnim timom stručnjaka kao što su stolari, arhitekti i projektanti, ima rješenje. Naši partneri s dugogodišnjim iskustvom za vas će izraditi namještaj po mjeri. Ovo je svakako najsigurniji, dugoročno najisplativiji, ali i najkvalitetniji put ka idealnom namještaju krojenom prema vašim zamislima.

U suradnji s našim partnerima možete u potpunosti osmisliti namještaj koji će idealno ispuniti interijer optimalno iskorištavajući prostor. Bilo da je riječ o uređenju predsoblja, kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, ili je pak potrebno izraditi uredski namještaj po mjeri, naši su materijali dorasli svakom izazovu. Prije izrade idejnog rješenja i nacrta, za početak je potrebno upoznati dimenzije i specifičnosti prostora, a vi ćete zatim odabrati vrhunske materijale za izradu namještaja po mjeri, kao i boje i okove, raspored polica i vješalica.

namjestaj_po_mjeri

Bilo da želite moderan ili tradicionalan dizajn, rješenja naših partnera uvijek su unikatna, dok su inovacija, preciznost i kvaliteta izrade temelj poslovanja. Koristimo isključivo najsuvremenije strojeve i računalnu tehnologiju kako bismo u kratkom roku isporučili proizvod vrhunske izrade, najviše kvalitete i jedinstvenog dizajna.
Gotova rješenja često ne ispunjavaju naša očekivanja u potpunosti i zato je izrada namještaja po mjeri idealno rješenje koje će ispuniti sve vaše želje i potrebe baš po mjeri vašeg života.

Share this post