7

Design Guide (VDS online): Potaknite svoju maštu.

Egger Design Guide – Dobrodošli u najnoviju i upotpunjenu generaciju EGGER-ovog Design Guide-a. Dopustite da Vas inspiriraju nove aplikacije, alati, kao i kombinacije boja te dekora iz EGGER-ove Dekorativne kolekcije 2017 – 2019.

 

Što je Design Guide?

Design Guide je EGGER-ov najnoviji koncept u osmišljavanju interijera koji zapravo predstavlja svojevrsnu nadogradnju online vizualizacijskog alata, VDS-a (Virtualni dizajn studio). Od sada na jednostavan način možete koristiti nove aplikacije i alate koji nadopunjuju VDS te zajedno s njim kompletiraju Design Guide – cjelinu koja omogućuje lakši, učinkovitiji i kreativniji rad u vizualizaciji i kreiranju interijera.

Design Guide svojim dizajnom i privlačnim bojama naprosto mami na korištenje i istraživanje raznih mogućnosti, dok se svojim inovativnim konceptom ističe među ostalim alatima za vizualizaciju dekora.

Da zaključimo, Design Guide je zapravo VDS u novom ruhu, s dodatnim aplikacijama, alatima i mogućnostima koje Vam pomažu u vizualizaciji interijera na inovativan i zanimljiv način.

Pogledajte prednosti

Stvaranje novih ideja uz Design Guide

Potražite inspiraciju među 90 preporučenih dekora i osmislite svoje ideje s dekorima iz EGGER Dekorativne kolekcije 2017-2019. Uz Design Guide uvijek ste spremni za vaš sljedeći projekt ili sastanak s kupcima.

»Počnite sad!

 

Doživite strukturu u 3D

Istražite novu funkciju i osjetite površinu dekora u 3D. Okretanjem steknite dojam o površini. Dostupno na svim uređajima.

»Istražite sad!

 

 

Design Guide za vašu web stranicu

Aplikacija može postati sastavni dio vaše web stranice i dostupna vašim kupcima. Kopirajte poveznicu ili nas kontaktirajte za podršku:

»www.egger.com/myvds

 

 

Slike dekora za vaš softver

Podatke o dekorima možete jednostavno preuzeti i primijeniti u vaš softver za planiranje. Slike dekora su dostupne u razlučivosti 72 dpi ili 300 dpi za tisak. Jednostavno se prijavite u myEgger okruženje ili se registrirajte i kliknite na podatke o dekorima.

»Preuzmi slike dekora

 

 

Kako koristiti VDS (virtualni dizajn studio) online

Možete koristiti unaprijed predložene dekore biranjem prostorije i stila, koje naknadno možete mijenjati ili odmah kreirati i osmisliti svoj prostor.

»Odaberite prostor, stil i potražite inspiraciju

Ponuđene prostorije za uređivanje s Egger dekorima
Egger Design Guide nudi 9 prostorija za uređivanje po želji

1. korak – odabir prostorije

Rad u Design guide-u započinje s odabirom željene prostorije privatnog ili javnog karaktera. Slika, odnosno scena koju odabirete prikazuje jedan segment željene prostorije na vjeran i realan način.

Bilo da osmišljavate interijer za kuhinju ili pak hotelsku recepciju, Design guide Vam nudi široki izbor prostorija i pomaže u vizualizaciji dekora. Neke od privatnih prostorija koje možete odabrati su kuhinja, kupaonica, dnevni boravak, kućni ured, predsoblje i studentska soba.

Od javnih prostorija nude se ured, bolnički šalter, pekarnica, frizerski salon, optika, kino, butik, hotelska soba, hotelsko predvorje, hotelska recepcija, sajamski štand, restoran i bistro.

2. korak – odabir stila

Nakon odabira prostorije slijedi odabir željenog stila. Za svaku prostoriju možete odabrati jedan od tri predložena stila s tim da se stilovi razlikuju od prostorije do prostorije.

Loft stil, industrijski stil, priroda kao uzor, moderni klasik, crno i zlatno, glamurozni nastup, bezvremenski trend i morski ugođaj samo su neki od ponuđenih stilova.

U svim stilovima EGGER-ove dekorativne kolekcije 2017 – 2019 se odražavaju suvremeni globalni trendovi. Trenutačni trendovi iskazuju pažljivo razmotrene kombinacije materijala i boja, poboljšane pomoću akcenata i kontrastnih dekora.

(Više o stilovima možete pročitati OVDJE.)

3. korak – rezultat

Nakon odabira prostorije i stila dobiva se rezultat s EGGER-ovom preporukom za stvaranje željenog stila. Za svaku prostoriju su predložena tri dekora koji se nalaze na slici te šest dodatnih dekora koji odgovaraju odabranom stilu prostorije. Uz pomoć različitih kombinacija, precizno možete skrojiti dizajn prostorije prema svojim zamislima.

Svaka prostorija se može otvoriti u VDS-u u kojem možete raditi s cijelim spektrom nove EGGER-ove kolekcije i dodavati dizajnu svoj vlastiti pečat. Kad ste gotovi, rezultate možete isprintati, spremiti ih u PDF formatu ili ih proslijediti izravno Vašim klijentima.

»Osmislite svoj prostor

Egger Design Guide - odaberite prostoriju i krenite kombinirati dekore
Odaberite željenu prostoriju i realizirajte svoje ideje

Odmah na početku možete birati između velikog izbora privatnih ili javnih interijera. U interijerima su jednako zastupljene vertikalne i horizontalane površine, kao i površine s namještajem i prazne površine podova i zidova, sve u svrhu toga da bi bolje doživjeli međusobne odnose dekora/boja i istodobno njihovu interakciju s ostatkom prostora.

Egger Design Guide - na ponuđene dijelove namještaje moguće je aplicirati dekore po želji
Slaganjem dekora na ponuđene dijelove namještaja do savršene kombinacije

Nakon odabira interijera dolazite do glavnog radnog prozora s velikom slikom i interaktivnim točkama koje služe za odabir boja/dekora na izabrane elemente namještaja, a možemo mijenjati i boje/dekore poda i boje zidova i stropova. Osim što projekt možete spremiti, pripremiti za tisak u PDF i JPG formatu možete ga i podijeliti putem društvenih mreža. Datoteke za tisak pohranjuju se lokalno na vaš uređaj, a sam projekt se pohranjuje u oblaku i možete mu pristupiti putem ID broja kojeg program pošalje na odabranu e-mail adresu.

Izbornik s cijelom EDC 2017 - 2019
Izbornik koji nudi cijelu EDC 2017 – 2019

Klikom na interaktivnu točku otvara se prozor za odabir boja/dekora. Dostupni su svi dekori iz postojeće kolekcije za namještaj i podove kao i stotinjak boja za zidove i stropove. Radi lakšeg snalaženja dekori su podijeljeni u grupe: drvni dekori, uni boje te reprodukcije materijala. Povećajte dekor na puni zaslon te ga preuzmite i postavite u prostoriju koju uređujete putem ovog alata. Omiljeni dekor možete dodti u svoje favorite ili ga poslati putem e-pošte. VDS Online Vam daje mogućnosti kombiniranja za svaki dekor, bilo da se radi o boji namještaja ili zida. VDS će sam odrediti koje boje najviše odgovaraju Vašem odabranom dekoru.

Svaki interijer se može zumirati
Zumirani dio interijera

Svaki izabrani interijer možete sagledati iz unaprijed zadanog kuta ali isto tako možete zumirati oređene dijelove interijera kako bi bolje prikazali te doživili dekor.

Pri dizajnu može se kreirati A i B varijanta istog interijera
Mogućnost kreiranja A/B varijanti interijera za lakše donošenje odluka

Znamo kako je ponekad teško odabrati nešto iz jako velike ponude. Egger VDS vam omogućuje usporedbu dva stila kako bi lakše odlučili koji stil vam više ogovara. Glavni prozor se podijeli u dva dijela i na svakom od njih možemo aplicirati različite dekore, a razdjelnu liniju možemo pomicati lijevo-desno i tako dobiti najbolji mogući uvid u to što nam koja od kombinacija nudi.

Program je izuzetno jednostavan za korištenje. Započnite s VDS-om sada i uđite u digitalni svijet Egger dekora.

Vaša kreativnost. Vaše zamisli.

 

Share this post