Gizir - medijapanske ploče sa folijama

Posjeti partnerima u Turskoj učvrstili daljnju suradnju

Ovoga travnja ekipa iz Max & Morisa sačinjena od odjela prodaje i nabave posjetila je partnerske tvrtke u Turskoj s kojima imamo višegodišnju uspješnu suradnju. Posjeti su potvrdili da imamo pouzdane partnere, a tehnološki napredni proizvodni pogoni stoje uz bok najvećim svjetskim proizvođačima.

Gizir – medijapanske ploče koje pričaju priču

Gizir je proizvođač laminiranih medijapanskih ploča s različitim površinskim obradama koje u Max & Morisu imamo u ponudi duže vrijeme. Riječ je o velikom partneru od kojeg dobavljamo mat i sjaj medijapane, akrile i sve popularniji polylac. Krasi ih visoka kvaliteta proizvoda, veliki lagerski program i poštivanje rokova. O sjaj i mat PVC medijapanskim pločama sve smo već rekli, Gizirov akril jedan je od najboljih na tržištu po kvaliteti ploče a njihov sjaj najsličniji je onomu lakiranoga medijapana, pritom uz uštedu novca.

Polylac ima oznaku antiscratch resistance
Dekori polylaca u drvnom dekoru u Gizir izložbenom salonu

Polylac posjeduje oznaku „anti scratch resistance“ i visoke je otpornosti na ogrebotine. Otporan je i na toplinu – ploči se čak može prinijeti i upaljač – površinskom sloju neće se dogoditi ništa.

We love wood, Gizir
WE LOVE WOOD Gizirov je moto

Domaćini su nas upoznali s voditeljom tima za razvijanje dekora s kojim smo razgovarali o nadolazećim trendovima. Ekipu iz Max & Morisa proveli su po brojnim proizvodnim i skladišnim dijelovima tvornice što je značilo cjelodnevno, ali i iznimno ugodno druženje.

 

S partnerima iz tvrtke Gizir
Zajednička fotografija nakon cjelodnevnog obilaska tvornica Gizir

O gostoprimstvu bismo mogli pričati na dugo i široko. Prezentirali su nam svoje tradicijske običaje, kulinarske specijalitete i nezaobilazne slatke delicije.

Starax – žičane košare koje želi svaka kuhinja

Proizvođač je žičanih košara, kuhinjskih unutarnjih elemenata, garderobnog programa pa sve do praktičnih rješenja poput držača začina ili tanjura. Starax je tvrtka kojoj na prvom mjestu stoji kvaliteta proizvoda što potvrđuju nabavkom sirovina iz ponajboljih svjetskih tvornica u Italiji i Španjolskoj. Posebnosti Starax košara su i u opremljenosti Blum vodilicama koje jamče kvalitetu i veliki broj izvlačenja.

Prezentacija Starax o svim proizvodnim fazama
Prezentacija o svim proizvodnim fazama

Novu tvornicu osmislili su prema i najmanjim potrebama svake proizvodne jedinice i opremili tehnološki osuvremenjenim strojevima koji automatiziraju procese i ne ostavljaju prostor za propuste poznate kao „ljudski faktor“.

Ispred tvornice Starax u Istanbulu
Ispred nove tvornice i Upravne zgrade Staraxa

Starax je u Max & Morisu prepoznat kao simbol pouzdane kvalitete, a posjet tvornici je to samo potvrdio. Njihovu kvalitetu prepoznali su i neki vodeći brendovi iz branše za koje Starax proizvodi gotove artikle.

Livinox – inox sudoperi izvrsnog omjera cijene i kvalitete

Riječ je o proizvođaču inox sudopera i to je naziv brenda za ino tržište, dok se matična tvrtka zove Kromevye. Simpatična Dilara, direktorica prodaje na naše područje, upoznala nas je s proizvodnim pogonom, prezentirala izložbeni salon te najavila novitete poput kompozitnih sudopera.

Livinox je u Turskoj Cromevye
Zajednička fotografija nakon prezentacije ispred tvornice Livinox, u Turskoj Kromevye

Livinox sudoperi savršen su omjer cijene i kvalitete. Veliki izbor dimenzija, oblika i obrada sudopera njihova su prednost na tržištu.

Livinox izlozbeni salon
Izložbeni salon sudopera sa svim oblicima i obradama

Max & Moris s Livinoxom ima uspješnu suradnju i zahvaljujući tomu veliki broj domaćinstava i apartmana iz cijele Hrvatske svakodnevno koristi upravo njihov sudoper.

Viziju Livinoxa savršeno dočarava grafika:

Livinox
Kvaliteta, klijent, garancija… U najkraćim crtama opisuju Livinox

U salonu Max & Moris izloženi su proizvodi svih navedenih dobavljača: Gizir uzorci medijapanskih ploča, Starax izvlačne košare i organizatori u kuhinji i Livinox sudoperi.

Posjeti partnerima iznimno su važni jer, osim što se uvijek nauči nešto novo, osnaže se međuljudski odnosi djelatnika iz odjela koji surađuju te se time pospješuju i sve buduće suradnje.

Hvala Giziru, Staraxu i Livinoxu na edukativnom i ugodnom druženju.

Share this post