Olympus Digital Camera

Max & Moris na sajmu SASO 2019

Max & Moris partner sajma SASO 2019

Sajam SASO ove je godine okupio 894 brenda i izlagače iz osam zemalja, a posjetilo ga je rekordnih 19.000 posjetitelja. Max & Moris kao partner sajma predstavio je svoju bogatu ponudu raznovrsnih proizvoda za izradu namještaja po mjeri. Posjetiteljima je pritom priredio sasvim drugačiji doživljaj svijeta interijera. Naime, na jednom je mjestu objedinio proizvođače namještaja i opreme te svoje partnere i klijente. Time su spojeni profesionalci i svi oni željni novih ideja i saznanja o uređenju interijera, a nije nedostajalo ni dobre hrane, glazbe, zabave i odličnog druženja..

Najnoviji trendovi u interijerima

Najnovije trendove na tržištu kuhinja prikazali smo uz pomoć inovativne Max & Moris kuhinje izrađene od EGGER, Gizir i Blum materijala.
Gizir-ov crni SoftTouch mat je unio dozu odvažnosti i sofisticiranosti, EGGER -ova reprodukcija betona notu suvremenog industrijskog dizajna, a reprodukcija drva je unijela onu potrebnu toplinu za pravi osjećaj doma.
Kuhinju su nadopunili Blum-ovi sustavi preklopa, spojnica i izvlačenja. Posjetitelji su imali priliku uživo isprobati njihove inovativne tehnologije kretanja te se popeti na SPACE STEP , funkcionalnu stepenicu za spremanje stvari i za lagano dohvaćanje gornjih elemenata.
Sudoper i ploča za kuhanje su u jednom trenu na dohvat ruke i spremni za korištenje, a već u sljedećoj sekundi skriveni od svih pogleda. Posjetitelje je oduševila klizna ploča koja upotpunjuje radni dio kuhinje na sasvim funkcionalan i atraktivan način.

EGGER podovi koji pristaju u svaki prostor

Na sajmu smo predstavili veliki novitet u ponudi Max & Morisa – EGGER PRO podove. Ovi su proizvodi trajni, robusni i sasvim u skladu s novim trendovima. Posjetitelji su se u velikom broju interesirali za njihove karakteristike, uzorke i boje, a najviše su ih oduševili tihi, meki i topli PRO Comfort podovi koji apsorbiraju zvukove. Veliki interes je pokazan i za PRO laminatne podove s Aqua+ tehnologijom koji su otporni na vlagu te prikladni za kupaonice i kuhinje.

Noviteti, noviteti…

Profilirane vratnice su još jedan novitet kojeg smo prikazali na sajmu. S novim mogućnostima ukrašavanja, ove vratnice su idealne za kreiranje klasičnog ili seoskog stila uređenja interijera. Za ovaj stil idealna su i stajska vrata (tzv. barn door) koja predstavljaju odličnu kombinaciju stila i funkcionalnosti za topli dojam doma.

U sklopu Max & Moris štanda svoje najnovije i najprodavanije proizvode su predstavile i partnerske tvrtke Spax i Lamello, dok je tvrtka Tech Garden izložila zeleni zid od prirodnog bilja koji je predstavljao jednu od fokusnih točaka na štandu.

Stolarske kreacije naših partnera

Stolarske tvrtke Ben namještaj, Puntižel i Stara škrinja su predstavile svoje stolarske kreacije i inovativne ideje za uređenje interijera. Ben namještaj je prikazao inovativne mogućnosti uređenja malog stana s dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kuhinjom. Dito dizajn / Puntižel je predstavio modernu kuhinju s trendovskim materijalima i suvremenim dizajnom, dok je Stara škrinja prezentirala bijelu kuhinju u svom prepoznatljivom tradicionalnom stilu s retro elementima.

Glavno mjesto druženja i dobre zabave

Max & Moris štand je bio mjesto okupljanja, druženja i dobre zabave. Sve dane sajma posjetitelji su mogli uživati u ukusnoj „specialty coffee“ koju je omogućila Kava2 te u degustaciji raznih jela koje je za nas pripremio restoran Gusar. Sajam smo zaključili partyjem kojeg su obilježili funky ritmovi i zvuci saksofona. Za to vrijeme, restoran Artičok nam je u Max & Moris kuhinji pripremao ukusnu pašticadu, kapelete punjene kozicama te desert po kojeg su se mnogi vraćali. Ukusna jela su upotpunila vina braće Plančić, vrhunska vina s najboljih lokaliteta hvarskog vinogorja.

 Želimo zahvaliti organizatorima sajma SASO 2019 te svim dobavljačima i partnerima koji su sudjelovali u ovoj sajamskoj priči. Mnogo hvala i našim vjernim kupcima i svim drugim posjetiteljima Max & Moris štanda koji su nas uveselili raznim upitima i idejama. Nadamo se kako smo vas uspjeli informirati o svim proizvodima i trendovima te kako smo vas inspirirali za neka nova rješenja u uređenju interijera. Radujemo se ponovnom susretu!

Pogledajte našu galeriju

Share this post