1 02

EGGER podovi

EGGER PRO PODOVI

Podovi koji pristaju u svaki prostor i ispunjavaju sve uvjete

Sve počinje od poda! Upravo on određuje cijeli prostor i uokviruje dizajn, zbog čega je odabir pravog poda od velike važnosti. Max & Moris vam predstavlja EGGER PRO podove koji svojim karakteristikama odgovaraju svim tehničkim, funkcionalnim i estetskim zahtjevima. Bilo da preferirate drvene, kamene, metalne ili mat površine, doći ćete na svoje, jer ovi podovi nude veliki izbor modernih dekora, boja i struktura koji će vas ostaviti bez daha.

Karakteristike EGGER podova

EGGER podovi su izrazito visokokvalitetni i robusni. Otporni su na dugotrajno izlaganje suncu i na UV zrake te dugo održavaju svoju boju. Njihova površinska struktura, ne samo da osigurava autentičan karakter, nego i garantira protuklizna svojstva. Vaša djeca se vole klizati po podu? Ovome će na kraj stati EGGER podovi, jer klizanje je jedina zabavna aktivnost koju ovi podovi ne dopuštaju. Opremljeni su također i antistatičkom tehnologijom kako bi spriječili atmosferu pod naponom.

EGGER PRO Aqua+ podoviSigurno se ne bojimo vode uz AQUA+ laminatne podove

EGGER je otklonio strah od vode uz pomoć AQUA+ tehnologije. Laminatni podovi koji imaju AQUA+ oznaku su otporniji na vodu zbog svojih posebnih svojstava i smanjenog bubrenja. Čak su pet puta otporniji na vlagu u odnosu na klasični laminatni pod. Štoviše, ekonomičniji su od pločica te idealno kombiniraju higijenska svojstva s komforom. Sad napokon možete imati savršeni pod s dizajnom drva ili kamena koji kreira posebne trenutke u kupaonici, wellnessu i ostalim prostorijama.


Pogledajte dekore EGGER PRO laminatnih podova s AQUA+ tehnologijom.

Beskonačne igre s bojama i strukturama podova

Drveni izgled poda u kupaonici? Kamena površina koja ipak odiše određenom toplinom? Ornamentalni uzorci na podu koji daju kontrast monokromatskom namještaju? EGGER PRO podovi omogućuju sve ovo i mnogo toga više – kreativnost i beskonačne igre. Možete se slobodno igrati s bojama, pukotinama i čvorovima koji svakoj podnoj dasci daju živahni ton te općenito podižu atmosferu prostorije. Vjerujemo kako će vas iznenaditi sve mogućnosti ovih podova i kako ćete sigurno naći idealni pod za svoj interijer.

Uz EGGER podove više nema kompromisa

Nekada su se kupci prilikom kupovine poda morali zadovoljavati s kompromisnim rješenjima. Na primjer, u kupaonicu nisu mogli staviti onaj pod koji im se sviđao, jer nije bio prikladan za vlažna područja. Međutim, danas je ovo samo stvar prošlosti! Značajke poda se mogu prilagoditi zahtjevima svake prostorije. S EGGER PRO kolekcijom podova jedan dekor možete staviti u sve prostorije u kući. Ugodna atmosfera u dnevnom boravku. Otporna svojstva poda u hodniku. Tišina iz dječje sobe, čak i tijekom igre. A u kupaonici nema straha od vode!

Podovi koji pristaju u svaki prostor

Prostorije se koriste na različite načine: u jednima se skače i trči, u drugima se igra i sjedi na podu, dok se u trećima koristi mnogo vode. Podovi su zbog ovoga izloženi različitim opterećenima i uvjetima te moraju zadovoljiti određene standardizirane klase. EGGER vam nudi tri skupine PRO podova koji kvalitetni te prikladni za sve potrebe i za sve prostore.

EGGER PRO laminatni pod – za zdravo stanovanje

PRO laminatni pod je pod vrhunske kvalitete, koji će godinama biti izvor radosti u svim prostorijama u kojima je postavljen. Ne samo da je otporan na abraziju, trajan i pouzdan, nego je i vizualno privlačan. Ovo je naročito higijenski pod koji zbog svoje zatvorene površine odbija prljavštinu, lako se čisti te je stoga idealan za osobe koje pate od alergija. U proizvodnji EGGER PRO laminatnog poda koriste se samo sirovine iz održivog gospodarenja šumama, tako s ovim proizvodom u svoj dom unosite zdrav pod.

Tražite klasični pod koji je prikladan za vlažne prostore? Za ove primjene je idealan AQUA+ laminatni pod koji je naročito otporan na vlagu. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti obrade i trajnosti, ovaj pod se može koristiti za kuhinje, kupaonice, ulazne prostore i hodnike.

»»»Više o EGGER PRO laminatnim podovima

EGGER PRO Comfort – pluteni pod za udoban dom

PRO Comfort pod je najudobniji pod koji spaja najbolje karakteristike laminatnog poda s posebnim svojstvima pluta. U usporedbi s drugim podnim oblogama, izuzetno je tih, topao, mekan i gladak. S donje strane ima dodatni sloj pluta, što znači da je optimalno zaštićen od buke udaraca, a upija i više buke od konvencionalnih podnih obloga od drva. Štoviše, proizvodi se 100% bez PVC-a te je zbog toga potpuno neškodljiv za zdravlje. Sjedenje i igranje na podu postaje zabavno, a šetanje udobno. Zbog toga je ovaj pod idealan izbor za spavaće i dječje dobe te za sve druge prostorije u kojima volite šetati bosi i osjećati se zaista ugodno.

»»»Više o EGGER PRO Comfort podovima

EGGER PRO GreenTec Design – prirodno dobar odabir

PRO GreenTec Design pod je izuzetno robustan pod koji djeluje impresivno u svakom prostoru. Ovaj inovativni pod s impresivnim SelfRepair efektom samoobnavljanja predstavlja odlično rješenje za sve prostorije u kojima pod mora biti izuzetno izdržljiv. Tragovi ne ostaju ni nakon intenzivnog korištenja, zbog čega se investicija dvostruko, pa i trostruko isplati. Zahvaljujući posebnoj UWF temeljnoj ploči, EGGER PRO GreenTec Design pod je otporan na vlagu, a zahvaljujući debljini od samo 5mm ima brojne prednosti kod projekata renoviranja. Ovaj pod je idealan za kupaonice, kuhinje, hodnike i za sve druge prostorije u kojima se pod intenzivno koristi i u kojima ima vlage.

»»»Više o EGGER PRO GreenTec Design podovima

EGGER PRO sustav stubišta

Tražite stubište koje će se idealno uklopiti u vaš dom? EGGER PRO sustav stubišta je pravo rješenje koje se jednostavno može postaviti za gotovo sve namjene, pritom omogućujući pojedinačne prilagodbe. Možete odabrati između četiri atraktivna dekora hrasta, tzv. overall dekora koja se nalaze i u ponudi PRO Laminate, PRO Comfort i PRO Design podova. Dekor stubišta je sada u skladu s dekorom podova u ostalim prostorijama, a interijer je potpuno besprijekoran.

Više informacija o EGGER PRO sustavu stubišta i drugim dodacima

Vjerujemo kako će EGGER podovi ispuniti sva vaša očekivanja. Nadahnite se novim idejama za uređenje i dizajn te pronađite onaj pod koji će se idealno uklopiti u vaš interijer. Dobrodošli u svijet EGGER PRO podova!

Share this post

You've just added this product to the cart: