EGGER Dekorativna kolekcija

EGGER Dekorativna kolekcija 2020-22

Stigla je nova EGGER Dekorativna kolekcija 2020 – 22 koja nudi široku paletu pažljivo odabranih, modernih i usklađenih dekora, proizvoda, alata i usluga. Ova dugo očekivana kolekcija je usklađena s najnovijim trendovima u dizajnu interijera kako bi vam osigurala vrhunske dekore i strukture za uređenje interijera.

EGGER Dekorativna kolekcija

Više izbora

Nova EGGER Dekorativna kolekcija vam donosi posebnu ponudu raznolikih uni dekora, drvnih dekora i reprodukcija materijala za potpunu fleksibilnost u projektima uređenja interijera. Otkrijte nove dekore, doživite površine i vizualizirajte sve svoje zamisli.

EGGER Dekorativna kolekcija

Više usluga

HUB platforma znanja za EGGER Dekorativnu kolekciju vam omogućuje dodatna saznanja o novitetima i promjenama koje donosi nova kolekcija.

S novom EGGER-ovom aplikacijom, Dekorativna kolekcija vam je na dohvat ruke – uvijek i svugdje. Ovaj alat je izvrsna podrška u radu s klijentima, jer omogućuje brzi pregled svih dekora, podatke o dostupnosti, 2D i 3D prikaze dekora, njihove kombinacije te još mnogo toga.

Više proizvoda

Nova Dekorativna kolekcija nudi široku paletu proizvoda oplemenjenih modernim dekorima i površinama. U ovoj kolekciji možete pronaći nove proizvode kod radnih ploča, dodataka i laminata te proširenu ponudu PerfectSense Topmatt laminata, kompaktnih laminata i rubnih traka.

Više taktilnosti

Upotpunite ukupni dojam interijera s taktilnim doživljajem EGGER struktura. U novoj kolekciji vas očekuju standardne strukture drva, materijala, metala, mat površina i površina visokog sjaja, kao i potpuno nove strukture s kojima svaki dekor maksimalno dolazi do izražaja.

Više inspiracije

Najnovije svjetske trendove u dizajnu interijera možete pronaći u novim EGGER-ovim dekorima koji su podijeljeni u devet pomno osmišljenih stilova. Bilo da preferirate moderne klasike, fuziju metala ili prirodni stil, vjerujemo kako će vas nova kolekcija inspirirati za nove ideje u uređenju interijera.

Uspjeh je garantiran uz novu EGGER dekorativnu kolekciju.

Share this post