Olympus Digital Camera

Max & Moris 9.kućni sajam

Tvrtka Max & Moris je 13. veljače 2020. priredila svoj tradicionalni kućni sajam, ali u pomalo drugačijem i raskošnijem izdanju. Naime, ove godine uz Max & Moris 9.kućni sajam obilježavamo i svoju okruglu 30. godišnjicu poslovanja što smo proslavili u stilu – s raznim novitetima, iznenađenjima i velikom proslavom za pamćenje.

Na otvorenju sajma posjetitelje je dočekalo piće dobrodošlice, ukusni zalogaji restorana Gusar uz vino iz vinarije “Braća Plančić” i ugodna atmosfera unutar svečanog šatora. Sajam su službeno proglasili otvorenim operativni direktor Mario Čerina i osnivač Max & Morisa Ljubo Parmač koji su izrazili veliko zadovoljstvo s uspješnim poslovanjem i kvalitetnim partnerstvima.

HNK Hajduk rođendansko iznenađenje
Max & Moris 9.kućni sajam_Hajduk

Nakon pozdravnih govora uslijedilo je ugodno iznenađenje – HNK Hajduk nam je čestitao rođendan i iznenadio nas s tortom, dresom i nogometnom loptom.

Predstavljanje Max & Moris showrooma
Max & Moris 9.kućni sajam_Showroom

Nakon službenog otvorenja, posjetitelje smo odveli do novog Max & Moris showrooma kako bismo im prezentirali inovativni koncept, moderni prostor i novitete u ponudi. Specijalno za njih smo pripremili pretpremijerni obilazak u kojem su mogli vidjeti novu EGGER Dekorativnu kolekciju, EGGER PRO podove te kuhinju s Blum okovima i rješenjima za praktičnu kuhinju.

Max & Moris showroom
Max & Moris 9.kućni sajam_Showroom

U blagodatima showrooma će uskoro moći uživati i naši klijenti – stolari, arhitekti i projektanti – koji će u ovaj prostor moći dovesti svoje klijente te vidjeti nova rješenja i ideje za uređenje interijera.

Max & Moris 9.kućni sajam_Dewalt
Max & Moris 9.kućni sajam_DeWalt

Tijekom sajma posjetitelji su imali priliku upoznati se s proizvodima u ponudi Max & Morisa i posavjetovati se sa stručnjacima o idejama za uređenje interijera. Na posebnom štandu Dewalt je prezentirao svoje najnovije i najpopularnije alate. Posjetitelji su mogli kupiti alat po povoljnijim sajamskim cijenama te popričati s predstavnicima o širokoj ponudi i mogućnostima proizvoda. Tijekom trajanja sajma uzvanici su mogli iskoristiti posebne kupone i za ostale proizvode iz asortimana Max & Morisa.

Proslava 9. kućnog sajma
Max & Moris 9.kućni sajam_proslava 30g Max & Moris-a

9. kućni sajam smo zaključili velikom svečanom proslavom na kojoj nas je zabavljao band Prva liga. Ritmovi poznatih pop i rock hitova su rasplesali i raspjevali posjetitelje do kasnih večernjih sati, a nije nedostajalo ni vrhunske hrane, pića i ugodnog druženja.

Još jednom zahvaljujemo partnerima koji su uveličali našu proslavu i u velikom broju se odazvali iz svih dijelova Hrvatske i Europe. Mnogo hvala i našim kupcima te svim drugim posjetiteljima koji su nas uveselili svojim dolaskom. Nadahnuti uspjehom ovogodišnjeg kućnog sajma, već polako počinjemo razmišljati o idućim projektima i veselimo se druženjima koja su tek pred nama.

Share this post