Namještaj bez ručki

BLUM za namještaj bez ručki

Individualni dizajn u kombinaciji s velikom udobnosti kretanja

Pojednostavljeni dizajn stavlja funkcionalnost namještaja u prvi plan. Četiri tehnologije kretanja za preklope, vrata i sustave izvlačenja otvaraju neograničene mogućnosti za namještaj bez ručki. Očarajte se purističkim dizajnom i velikom udobnosti kretanja uz BLUM za namještaj bez ručki.

 

BLUM za namještaj bez ručki

Želimo vam pružiti optimalnu podršku u pogledu namještaja bez ručki – a i pritom vas inspirirati. Otkrijte raznolike mogućnosti slobodnog oblikovanja namještaja bez ručki, njihove izvedbe i ostvarivanja velike udobnosti kretanja.

3 primjene

Preklopi, vrata i izvlačenja mogu se uz pomoć Blum okova oblikovati prema individualnim željama i tako postati vrlo udobni za upotrebu – kako u kuhinji, tako i u drugim stambenim područjima.
Za izvedbu primjena bez ručki dostupne su vam Blum tehnologije kretanja.

BLUM tehnologija pokreta – Četiri tehnologije kretanja

U potpunosti bez ručki ili s letvicom ili udubinom za otvaranje – puristički dizajn namještaja je raznolik. U kombinaciji s jednom od Blum-ovih električnih ili mehaničkih tehnologija kretanja će svaka varijanta donijeti veliku udobnost uporabe.

Uz sustave BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION i TIP-ON moguće je namještaj bez ručki realizirati u različitim stupnjevima udobnosti. Električnim putem ili mehanički – BLUM program nudi odgovarajuće rješenje za najrazličitije zahtjeve.

 

 

 

Neograničene mogućnosti
Tehnologije kretanja tvrtke Blum pružaju podršku pri oblikovanju preklopa, vrata i sustava izvlačenja bez ručki. Postoji rješenje za svako područje stanovanja: u potpunosti električnim putem, čisto mehanički ili kombinirano.

Udobno & točno
Mogućnosti udobnog namještanja doprinose skladnom ukupnom dojmu. Mnoge komponente moguće je namjestiti bez alata. Točan i trajno jednakomjeran izgled bočnog razmaka postavlja se u samo nekoliko zahvata.

 

Linearno i precizno
Uz pomoć tehnologija kretanja tvrtke Blum moguće je realizirati preklope bez ručki, vrata i sustave izvlačenja s malim razmakom letve od samo 2,5 milimetara. Tako nastaje velika sloboda pri oblikovanju za namještaj bez ručki u svim područjima stanovanja – i u kuhinji!

Praktično & udobno
Tehnologije kretanja čine korištenje namještaja udobnim i ergonomskim, prije svega laganim otvaranjem. Dovoljan je kratki dodir rukom, kukom ili koljenom i preklopi, vrata i sustavi izvlačenja već se otvaraju kao sami od sebe.

Nagrade

BLUM ima odgovore za sve vaše potrebe. Dizajn i funkcija BLUM okova oduševljavaju diljem svijeta: Nagrade potvrđuju visoku kvalitetu BLUM proizvoda i usluga. Više informacija o priznanjima Blum proizvoda možete pronaći ovdje.

Share this post