EGGER aplikacija

Aplikacija za EGGER Dekorativnu kolekciju

EGGER aplikacija za Dekorativnu kolekciju

S novom EGGER Dekorativnom kolekcijom 2020 – 22 stigla je i nova aplikacija koja vam omogućuje sve potrebne informacije na dohvat prsta – uvijek i svugdje. Ovaj alat nudi razne mogućnosti, zbog čega predstavlja izvrsnu podršku prilikom rada na projektima uređenja interijera. Želite skenirati dekor, preuzeti fotografije ili pronaći inspiraciju? Aplikacija za EGGER Dekorativnu kolekciju vam omogućuje sve ovo i mnogo toga više…

Pojedinosti o dekoru

Uz pomoć nove aplikacije za Dekorativnu kolekciju istražite sve dekore iz EGGER-ove ponude, podatke i njihove zanimljive kombinacije. Vizualizirajte dekore u 2D i 3D prikazu te proučite njihov karakter, ponavljanje uzoraka i autentične strukture.

Momentalne informacije

Aplikacija za EGGER Dekorativnu kolekciju vam omogućuje brzo pretraživanje svih dekora i sve potrebne informacije na jednom mjestu. Kada nađete odgovarajući dekor, bit će vam vidljivi i ažurirani podaci o dostupnosti što ubrzava postupak naručivanja.

Vaša kolekcija

S novom aplikacijom omogućeno je skeniranje koda dekora za momentalno dobivanje svih informacija o proizvodu. Željene dekore možete pohraniti u „mojaKolekcija“ zajedno s eventualnim slikama, kako biste imali sve dekore na jednom mjestu.

Pronađite inspiraciju

Pomoću 2D i 3D prikaza dekora detaljno pogledajte strukturu određenog dekora i ponavljanje uzoraka. Ove dekore dalje možete sačuvati u „mojaKolekcija“ koja vam osigurava stvaranje vlastitih tematskih kolaža.

Precizni podaci

Aplikacija vam omogućuje jednostavno i brzo filtriranje dekora te njihovih posebnih svojstava u skladu sa zahtjevima projekta. Možete pristupiti ažuriranim podacima o proizvodima i njihovoj dostupnosti kako biste uvijek bili spremni i informirani tijekom svojih projekata.

Kombiniranje fizičkih i digitalnih alata

Aplikacija vam omogućuje jednostavno i brzo filtriranje dekora. Možete pristupiti ažuriranim podacima o proizvodima i njihovoj dostupnosti kako biste uvijek bili spremni i informirani tijekom svojih projekata.

Povezivanje na internetu i izvan interneta

Radite na projektu, a nemate pristup internetu? Ovo ne predstavlja problem, jer nova aplikacija za EGGER Dekorativnu kolekciju omogućuje povezivanje na internetu i izvan interneta.

 

Share this post