Maxresdefault

Poziv učenicima I. razreda kvalifikacije prodavača prema modelu dualnog obrazovanja na obavljanje Trgovačke prakse u školskoj godini 2019./2020.

Poduzeće Max & Moris d.o.o. je od školske godine 2018./2019. uključeno u eksperimentalni program „Dualni model obrazovanja“ za zanimanje PRODAVAČ koji se provodi u 11 ustanova za strukovno obrazovanje, među kojima je i Komercijalno-trgovačka škola Split.

Program je pokrenut od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja po uzoru na njemački sustav obrazovanja u kojem je udjel stručne prakse daleko veći nego u hrvatskim školama. Intencija je povećati stručnu praksu do 250% u suradnji s gospodarskim subjektima koji su iskazali interes za sudjelovanjem u izradi i provedbi novog strukovnog kurikuluma. Time se osigurava visokokvalitetna suradnja između obrazovanja i svijeta rada, odnosno, omogućuje se mladim osobama sveobuhvatno stjecanje potrebnih vještina za obavljanje poslova učinkovito, inovativno i samostalno, te u konačnici zadovoljenje potreba svijeta rada stvaranjem mlade, kvalificirane radne snage.
Sukladno navedenom objavljen je

Poziv učenicima I. razreda kvalifikacije prodavača prema modelu dualnog obrazovanja na obavljanje Trgovačke prakse u školskoj godini 2019./2020.

Pozivaju se svi zainteresirani učenici I. razreda kvalifikacije prodavač prema modelu dualnog obrazovanja (m/ž), da se od 03. do 06. ožujka 2020. godine prijave na poziv za obavljanje Trgovačke prakse u našim prodavaonicama u školskoj godini 2019./2020.

Posjedujete li spretnost, dobru fizičku spremnost, komunikativnost kao i želju za učenjem i stjecanjem novih znanja i vještina pozivamo vas da svoje prijave dostavite na navedenu adresu elektroničke pošte.

Uz prijavu potrebno je dostaviti životopis, motivacijsko pismo, potvrdu o upisu u prvi razred srednje strukovne škole za kvalifikaciju prodavač i liječnički potvrdu medicine rada.

Pridružite nam se jer mi vam pružamo mogućnosti.

 

Max & Moris d.o.o.

Sestara Karmelićanki 11, 21000 Split

www.max-moris.hr

dijana.bosnjak@max-moris.hr

oliver@max-moris.hr

tatjana@max-moris.hr

Share this post