Korona

Max & Moris novi način poslovanja od 19.03.2020.

Poštovani,

Obavještavamo Vas kako od 19.03.2020. Max & Moris uvodi nove načine poslovanja sukladno odluci Kriznog stožera civilne zaštite. Budući da po prirodi svojeg poslovanja Max & Moris nije uključen u odluku o zatvaranju prodajno-izložbenih centara, sve naše poslovne aktivnosti se nastavljaju, ali uz male preinake.

Od 19.03.2020. Max & Moris maloprodajni centar ne radi, ali se prodaja robe i usluga i dalje odvija standardno – putem online poslovanja. Od sada sve svoje narudžbe i upite možete obavljati iz udobnosti svog doma – putem telefona i e-maila. Plaćanje robe možete vršiti isključivo putem internet bankarstva.

Svi naši odjeli vrijedno rade kako bi se sve sastavnice poslovanja odvijale neometano, uz poduzimanje svih neophodnih mjera zaštite. Djelatnici Max & Morisa će Vam biti na raspolaganju i spremno odgovoriti na sve Vaše upite. Sve potrebne kontakte možete pronaći ovdje.

Krojne liste obavljaju svoje standardno poslovanje i zaprimaju narudžbe putem e-maila, kao i naša veleprodaja te komercijala.

Proizvodnja i montaža do daljnjega rade u obje smjene i obavljaju sve svoje standardne aktivnosti. Poduzete su sve preporučene mjere predostrožnosti, a među njima se posebno ističe mjera kako na jednom stroju poslove obavlja samo jedan djelatnik.

Izdavanje i preuzimanje robe vrše svoje redovno poslovanje te obavljaju poslove izdavanja i zaprimanja robe poštujući sve mjere zaštite, minimalnog kontakta i odstojanja.

Isporuka robe je standardno organizirana za sve Vaše narudžbe. Tijekom isporuke dostavljači ostaju u vozilu i uspostavljaju što minimalniji kontakt s klijentima. Također bismo htjeli napomenuti kako nismo u mogućnosti potvrditi točan rok isporuke robe po narudžbi uslijed pooštrenih mjera kontrole na graničnim prijelazima.

U svim odjelima Max & Morisa su poduzete neophodne mjere zaštite prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite, u cilju maksimalne zaštite naših partnera, kupaca i djelatnika. Svi zaposlenici tijekom rada moraju imati rukavice i maske te držati odstojanje među sobom. U svim odjelima su osigurana dezinfekcijska sredstva za radne površine i za ruke, koja je preporučeno koristiti prije i nakon svakog neposrednijeg kontakta.

Kontinuirano pratimo razvoj situacije te ćemo Vas ažurno obavještavati o svim poduzetim mjerama zaštite, radnom vremenu i svim drugim načinima poslovanja. Usprkos nepovoljnim okolnostima, nastojimo Vam pružiti kvalitetnu uslugu te ostati najbolja podrška, kao i uvijek do sada.

Vaš Max & Moris

Share this post