Web1

TIP-ON

Za funkcionalno i ugodno otvaranje

Bilo da se radi o vratima, visokim preklopima ili sustavima izvlačenja: namještaj bez ručki otvorite jednostavnim dodirom uz pomoć mehaničke podrške pri otvaranju TIP-ON. Za zatvaranje je dovoljan lagani pritisak fronte. Mehanizam se neće oštetiti ni ako vrata, preklope ili sustave na izvlačenje povučete rukom.

TIP-ON za vrata

Pomoću mehanizma TIP-ON, mehaničke podrške pri otvaranju tvrtke Blum, fronte bez ručki otvaraju se same od sebe – kratkim dodirom. Za zatvaranje je dovoljan lagani pritisak. Za optimalnu udobnost kretanja, mehanizam na vratima se kombinira s odabranom CLIP top spojnicom bez opruge.

TIP-ON za AVENTOS

Lagano otvaranje AVENTOS HK visokih preklopa laganim dodirom. Preklop se otvara toliko da se potom može lagano rukom pomaknut dalje prema gore. Za zatvaranje je dovoljno lagano pritisnuti preklop.

TIP-ON za sustave izvlačenja

Ladice i izvlačenja bez ručki mogu se pomoću mehaničke podrške pri otvaranju otvoriti jednostavno i pouzdano: dovoljan je lagani dodir fronte na bilo kojem mjestu. Zahvaljujući opcionalnom sinkroniziranju TIP-ON funkcionira i pri širokim sustavima na izvlačenje. Za zatvaranje dovoljno je lagano pritisnuti frontu.

 

Raznovrsne mogućnosti primjene

S mehanizmom TIP-ON komponente se mogu savršeno uskladiti u unutrašnjosti korpusa. Za više slobode prilikom oblikovanja u namještaju, npr. u kuhinji, blagovaonici, dnevnoj sobi ili kupaonici.

 

U opsežnom programu dostupna je uvijek odgovarajuća TIP-ON jedinica. S odgovarajućom varijantom boje mehanizam se može prilagoditi uzorku unutrašnjosti namještaja – za dosljedno jedinstvene boje. Kod drvenih korpusa možete istaknuti odgovarajuće elemente uz pomoć različitih kombinacija boje. Tako ćete dobiti različite nove mogućnosti oblikovanja.

 

Prošireni program

Opsežni program boja i prilagodnih pločica uvijek nudi odgovarajuću TIP-ON jedinicu za vrata i AVENTOS HK visoke preklope. Ovisno o primjeni, može se upotrijebiti kao skraćena ili duga verzija, za bušenje ili s prilagodnom pločicom koja se pričvršćuje vijcima.

Skladna integracija

TIP-ON se može optimalno prilagoditi unutrašnjosti korpusa. Uz četiri varijante boja – svileno bijelu, platinasto sivu, zemljano crnu te boju lakiranog nikla – mehanizam TIP-ON omogućava veliku slobodu pri oblikovanju te se u potpunosti može integrirati u namještaj.

Share this post