Gamet Profil sistem

Profil sistem za samostalnu montažu

U doba velike popularnosti „uradi sam“ projekata sve se više ljudi bavi izradom raznih predmeta. Okviri iz linije Gamet Profil sistem omogućuju neograničeno zadovoljstvo pri samostalnom dizajniranju namještaja.

Bilo da želite oblikovati police za knjige, komodu za TV ili postolje za umivaonik – igre s ovim okvirima su beskonačne. Svojim modernim izgledom savršeno odražavaju industrijski ugođaj, ali se odlično uklapaju i u minimalistički stil koji osvaja svojom lakoćom i jednostavnošću.

Industrijski ugođaj

Betonske površine, sirovi oblici, metalne grede, izložene cijevi, cigle – ovo je bit industrijskog stila uređenja koji je jedan od najvećih trendova u dizajnu interijera već neko vrijeme. Gamet je uveo svoja inovativna rješenja koja se uklapaju u industrijsku estetiku, ali i u interijere nadahnute modernim minimalizmom. Bilo da se radi o namještaju u kuhinji, hodniku ili spavaćoj sobi, okviri iz Gamet Profil sistema se mogu uklopiti u bilo koju prostoriju.

Kućni ured

Kućni ured postaje prava mala oaza uz Gamet metalne okvire. Oni se mogu se koristiti za police za knjige, stolove i komode, odnosno sve one praktične elemente na kojima se mogu slagati dokumenti, registratori, zelenilo i sve ostale sitnice koje pomažu u radu.

Spavaća soba

Police za knjige, komode i stolovi su elementi koji su bitni u bilo kojem interijeru. Zato se okviri iz linije Profil sistem mogu uklopiti u minimalističke prostore, ali i u eklektične interijere, čija čar leži u kombinacijama naizgled nespojivih elemenata.

Dnevni boravak

Unutar Profil sistema su dostupne razne varijante okvira, od kojih se primjerice mogu oblikovati police (viseći okvir SR 19), stolić za kavu (okvir za stolić SR 20), komoda za TV (okvir za stol SR 21), ormar za knjige (stojeći okvir SR17) i drugi dijelovi namještaja.

Kupaonica

Metalni okviri za kupaonski namještaj (postolje za umivaonik SR16) i okvir ogledala (SR 15) omogućuju vam da dizajnirate kupaonicu prema industrijskom ili modernom stilu uređenja.

Kuhinja

Uz pomoć metalnih nogu za stolove i stolice (SR22, SR23, SR24) mogu se kreirati zanimljive konstrukcije koje povezuju „sirovi“ industrijski metal i toplo prirodno drvo koje odiše toplinom.

Svi elementi Profil sistema se prodaju zajedno sa zaštitnim kapicama, a podnožja za stolove i ormariće dolaze i s jastučićima od filca. Za sve okvire postoje i precizne upute proizvođača koje pomažu u implementiranju vaše vizije interijera.

Kompletnu ponudu Gamet Profil sistema možete pregledati u prospektu ovdje.

Share this post