Volpato Stili

Volpato Stili

Modularni sustav za otvorene police te ugradbene i “walk-in” ormare

Volpato Stili modularni sustav omogućuje stvaranje i organiziranje skladišnog prostora za svako područje interijera, od kompozicija knjižnice u dnevnom boravku do praktičnog “walk-in” ormara u spavaćoj sobi.

Ovo je fleksibilan i svestran sustav, koji se može prilagoditi svim zahtjevima prostora, a zahvaljujući materijalima i elegantnim završnim obradama, omogućava maksimalno estetsko prilagođavanje.

Svestrane primjene

U stambenom kontekstu, Stili modularni sustav se može koristiti u spavaćoj sobi kao „walk-in“ ormar, u kuhinji kao prilagođeni zid ili u dnevnoj sobi kao knjižnica. Pritom se središnji element (opcionalno) koristi kao spoj između zida i vertikalne strukture te cijeloj konstrukciji daje čvrstoću i stabilnost. U komercijalnom kontekstu, Stili može poslužiti kao police za izlaganje proizvoda u prodavaonicama ili za odlaganje stvari u uredima.

Jednostavna montaža

Glavna prednost Volpato Stili sustava je način na koji su elementi međusobno povezani. Montaža je jednostavna te zahtijeva samo odvijač i ključ, a sustav ne sadrži nikakve rupe ili fiksne kuke. Kako montirati Volpato Stili? Pogledajte na sljedećem video zapisu.

Kompletnu ponudu modularnog sustava Volpato Stili možete pregledati u prospektu ovdje.

Share this post