Mm Zona 31 Rotacija

MM Zona br. 31 (Travanj 2021. – Lipanj 2021.)

Stigao je novi broj MM Zone! Saznajte sve o vlagootpornim EGGER Design GreenTec podovima koji privlače poglede u apsolutno svakoj prostoriji.

Predstavljamo vam i EGGER PerfectSense lakirane ploče koje će vas osvojiti svojom besprijekornom površinom, bilo da želite postići dojam elegancije ili čistog luksuza.

Unesite veću slobodu kretanja u svoju kuhinju. Blum AVENTOS vam omogućuje jednostavno i lagano otvaranje preklopa – i to bez straha od udaranja glavom.

Želite kreirati sustav s otvorenim policama ili ugradbeni walk-in ormar? Predstavljamo vam sustav Volpato Stili koji se prilagođava svim zahtjevima vašeg prostora.

Za sve ljubitelje industrijskih i modernih interijera, tu je i Gamet profil sistem koji omogućava neograničene igre pri samostalnom dizajniranju namještaja.

U novom broju MM Zone pronađite i ostale zanimljive teme koje smo s pažnjom pripremili za vas. Možete je prelistati na donjem linku ili svratiti do Max & Morisa po svoj besplatni tiskani primjerak. Želimo vam ugodno čitanje…

Share this post