Mm Zona 32 Rotacija

MM Zona br. 32 (Srpanj 2021. – Rujan 2021.)

U najnovijem broju MM Zone doznajte kako postići savršeni vizualni sklad između namještaja i podova. Od prirodnog izgleda drva do modernih reprodukcija materijala – uz EGGER Interior Match pronađite svoju idealnu kombinaciju dekora.

Želite savršeno organizirati prostor u svojoj kuhinji? Predstavljamo vam Blum sustave unutarnjih pregrada koji pomažu u razvrstavanju kuhinjskih pomagala, kao i svih ostalih sitnica.

Izdvajamo i moderne metalne noge za stolove koje će zadovoljiti sve vaše estetske i funkcionalne zahtjeve, a u vaš interijer unijeti pravu dozu odvažnog industrijskog dizajna.

Još uvijek se bojite tamnih boja u interijeru? Pređite na „tamnu“ stranu bez imalo straha. Donosimo vam nekoliko zanimljivih ideja kako dodati crni naglasak u prostor ili ga samo malo začiniti s nekoliko tamnih detalja. U novom broju MM Zone pronađite i ostale zanimljive teme koje smo s pažnjom pripremili za vas. Zavalite se na plažu uz čašu koktela i uživajte u laganom ljetnom štivu. Želimo vam ugodno čitanje!

Share this post