Damiano Latini

Damiano Latini

Kreativni talijanski dizajn

Dizajnirajte i opremite svoj prostor na jednostavan i funkcionalan način uz proizvode tvrtke Damiano Latini. Njihovi posebni oblici, boje i materijali stvaraju jedinstvena rješenja za namještaj po mjeri koja vam omogućuju da u potpunosti slijedite svoj stil i sve svoje ideje.

Vaš dom, ured i ostale prostorije će se u potpunosti transformirati uz proizvode Damiano Latini. U ovoj kolekciji pronađite pregradne zidove modernog dizajna za dijeljenje otvorenih prostora te zidne police po mjeri za opremanje doma, ureda ili trgovine – prema vašim specifičnim potrebama.

Giostra

Giostra je modularna struktura idealna za podjelu otvorenih prostora na brz i jednostavan način. Lagano se pričvršćuje na strop i pod te odvaja prostorije, održavajući pritom razinu svjetlosti i preglednosti. Njen prilagodljivi dizajn omogućuje nadopunjavanje s dodatcima kao što su police, pretinci, spremnici te kuhinjski dodatci. Giostra se idealno uklapa u različite vrste interijera – od dnevnih boravaka i garsonjera do ureda i poslovnih prostora.

Hang

Vrijeme je da kažete zbogom neredu na radnoj ploči. Predstavljamo vam Hang – sustav visećih i iznimno laganih kuhinjskih regala koji potpuno organizira prostor iznad radne površine. Zahvaljujući inovativnom načinu pričvršćivanja, ovaj sustav ne zahtijeva nikakvo bušenje, zbog čega se smanjuje rizik od oštećenja zidne obloge. Hang dolazi i u varijanti s LED rasvjetom koja, uz minimalnu potrošnju, osvjetljava radnu površinu i pomaže u vašim kuhinjskim aktivnostima.

Outline

Oduvijek sanjate o predivnoj kućnoj knjižnici u kojoj ćete moći istaknuti sve svoje knjige – u potpuno modernom stilu? Outline je modularni sustav drvenih polica za knjige idealan za opremanje svakog interijera. Sastoji se od metalnih okvira naslonjenih na pod te drvenih polica koje se mogu podešavati po visini. Ovaj sustav omogućuje postavljanje knjiga, ukrasa i biljaka u dnevnom boravku, TV-a u spavaćoj sobi ili registratora u uredu.

Shell

Tražite suvremene police s kojima možete maksimalno iskoristiti kutove na zidovima? Police Shell potpuno mijenjaju pogled na uređivanje interijera. Njihovi metalni okviri su pričvršćeni na zid i podupiru drvene police prema prilagodljivim visinama. Dinamična struktura ovih polica unosi dašak modernog dizajna u svaki prostor te stvara beskonačna rješenja koja su prilagodljiva svim kutovima interijera.

Caos

Za sve one koji vole dozu otkačenosti i modernog dizajna u svom domu – tu je zidni držač za boce Caos. Ono što ga izdvaja je njegova posebna modularna struktura koja omogućuje nadodavanje jedinica te ukrašavanje zidova bilo koje veličine. Njegova mreža okomitih i vodoravnih linija se može ponavljati do beskonačnosti, čime se stvara jedinstveni apstraktni dizajn. Uz standardni Caos, postoji i alternativna varijanta s drvenim policama koje omogućuju postavljanje boca, kao i raznih predmeta na ovom elegantnom komadu namještaja.

Kompletnu ponudu Damiano Latini proizvoda možete pregledati ovdje.

Share this post