Domus Line rasvjeta

Domus Line rasvjeta

Kombinacija kvalitete, funkcionalnosti i prepoznatljivog talijanskog dizajna

Rasvjeta tvrtke Domus Line, poznatog talijanskog proizvođača rasvjetnih uređaja i upravljačkih sustava, specijalno je dizajnirana za namještaj u domu ili poslovnom prostoru. Domus Line rasvjeta predstavlja najbolju kombinaciju kvalitete, funkcionalnosti i prepoznatljivog talijanskog dizajna. U ovoj kolekciji pronađite inovativne rasvjetne uređaje te razne dodatke, poput senzora, pretvarača i upravljačkih sustava.

Arhitekturalna LED rasvjeta

U svojoj kolekciji arhitekturalne LED rasvjete, Domus Line nudi rasvjetna tijela koja predstavljaju najbolju kombinaciju kvalitete i prepoznatljivog talijanskog dizajna. Ova kolekcija se sastoji od zanimljivih rasvjetnih tijela za montažu ispod i unutar ormarića, kao i svjetiljki za različite primjene.

Domus Line rasvjeta

HIDDI

Od sada svoje kuhinjske elemente možete otvarati u potpunom stilu. Svjetiljka HIDDI diskretno osvjetljava unutrašnjost ladica, košara na izvlačenje i kuhinjskih jedinica s podiznim vratima. HIDDI se ugrađuje sa strane okvira sa zamjenjivim kabelom za napajanje i ugrađenim senzorom koji automatski pali i gasi svjetla kada se vrata otvore ili zatvore.

Domus Line rasvjeta

LED reflektori

Kolekcija LED reflektora nudi bogatstvo raznih oblika, završnih obrada i boja svjetala. Zahvaljujući visokokvalitetnim LED sklopovima, ovi reflektori pružaju potpuno ujednačenu projekciju svijetla s efektom bez točkica. Kabel za napajanje se lako odvaja od reflektora uz pomoć patentirane konfiguracije Plug & Play koja omogućuje laganu instalaciju, kao i uklanjanje reflektora nakon instalacije.

Domus Line rasvjeta

UNIKA

U LED reflektore se ubraja UNIKA, dizajnirana za ugradnju na donje strane visećih kuhinjskih ormarića. Ona svojim kvalitetnim izvorom svijetlosti savršeno obasjava radne ploče ili druge površine na kojima obavljate kuhinjske aktivnosti. Možete odabrati između četiri konfiguracije: bez prekidača, s elektroničkim prekidačem za prigušivanje svjetlosti, s utičnicom schuko ili pak s dvostrukom USB utičnicom.

Unika Amb Camera Letto 02 On Web Logo

Svjetla za kupaonicu

Nema straha od vode! Domus Line nudi posebnu kolekciju svjetala koja imaju certifikat zaštite IP44. Stoga su ova svjetla u potpunosti zaštićena od prskanja vode i mogu se slobodno montirati u područjima gdje ima vlage, poput kupaonica i wellnessa.

Lady Dx Amb Attacco Specchio Accesa Web Logo

LADY

LADY je elegantna LED svjetiljka koja je zaštićena od vode te je zbog toga idealna za postavljanje iznad umivaonika u kupaonici. Bilo da preferirate izravno postavljanje na ogledalo, na rub profila ogledala ili direktno na zid, univerzalni držač vam omogućuje sve ove kombinacije. LADY dolazi s razvodnom kutijom, smještenom u držač za izravno spajanje na mrežnu struju.

Lady Dx Amb Accesa Web Logo

Fleksibilne LED trake

Fleksibilne LED trake omogućuju beskonačne mogućnosti primjene. Možete ih koristiti za osvjetljivanje namještaja u vašem domu, za osvjetljivanje proizvoda na policama u prodavaonici, izložbenom prostoru ili na nekoj drugoj javnoj površini. Igre s LED trakama su beskonačne!

Flexyled Se H4 Amb Web Logo

FLEXYLED SE H4-24

FLEXYLED SE H4-24 je LED traka linearnog oblika koja je razvijena implementacijom nove tehnologije ekstrudiranja sifonskih materijala. Idealna je za sve ljubitelje potpuno unikatne rasvjete i kreativnih oblika. Naime, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, možete je koristiti u ravnom, zakrivljenom, kružnom obliku utora ili u nekoj drugoj, vama zanimljivoj, konfiguraciji.

Domus Line rasvjeta

FLEXYLED AT6

FLEXYLED AT6 je mliječni fleksibilni modul za uvučenu ili površinsku ugradnju na namještaj. Linearnog je oblika i razvijen je s tehnologijom presvlačenja silikona s mliječnim efektom za efekt bez točkica. Ovaj modul ima 3M© ljepljivu podlogu visoke čvrstoće te se može ugraditi u utore ili na površine.

Domus Line rasvjeta

Kompletnu ponudu Domus Line rasvjetnih uređaja možete pregledati ovdje.

Share this post