Nabavkom novih strojeva za proizvodnju do povećanja proizvodnih kapaciteta te povećane konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu

01 Hr
02 Eu
03 Eu

Naziv projekta: Nabavkom novih strojeva za proizvodnju do povećanja proizvodnih kapaciteta te povećane konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu

Korisnik: Max & Moris d.o.o. 

Projektom „Povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća Max & Moris d.o.o. nabavom novih strojeva za proizvodnju“ tvrtka Max & Moris d.o.o. značajno će unaprijediti svoju konkurentnost i poslovanje.

Ovim projektom, tvrtka će povećati proizvodne kapacitete nabavom novih strojeva CNC horizontalnog raskrajača i CNC protočne tiplerice koji su potrebni kako bi se uspješno odgovorilo na rastuću potražnju, zadržala konkurentnost i povećali udjeli na tržištu. Osim nabave strojeva, tvrtka će sudjelovati na međunarodnom sajmu na kojem će predstaviti svoje proizvode pred više od 10.000 posjetitelja te unaprijediti proizvodne kapacitete novim potencijalnim klijentima. Sve navedeno značajno će utjecati na učinkovitost i kvalitetu pružanja usluga kao i mogućnost izlaska na inozemna tržišta te uspostavljanje dugoročne poslovne suradnje s novim klijentima.

Cilj ovog projekta je povećati proizvodne kapacitete nabavom novih strojeva što će znatno unaprijediti, ubrzati i automatizirati postojeće poslovanje te posljedično uzrokovati povećanje prihoda od prodaje, izvoza, zaposlenje novih djelatnika i jačanje kapaciteta ljudskih resursa edukacijama za rad na strojevima. Zaposlenicima tvrtke odobravanjem projekta će biti omogućeno sigurnije i lakše upravljanje proizvodnim procesom, a krajnjim kupcima kvalitetniji proizvodi.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 7.930.375,00HRK
EU SUFINANCIRANJE PROJEKTA: 1.628.850,00HRK
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: od 19.08.2020. do 19.08.2022.godine

 

KONTAKT OSOBA

Max Parmač, direktor    

e-mail: knjigovodstvo@max-moris.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Poveznica na relevantne internetske stranice:

www.strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Share this post