Unutarnje uporabe spax vijaka

Za koje unutarnje uporabe se koriste SPAX vijci?

Vijci za sve uporabe

Za koje unutarnje uporabe se koriste SPAX vijci? Bilo da se radi o namještaju, zidovima, stropovima ili stepenicama – potrebni su vijci koji su savršeno prilagođeni različitim zahtjevima drva. Kako bi vaš namještaj bio još čvršći i dugotrajniji, SPAX je napravio korak naprijed u segmentu pričvršćivanja namještaja. Novi vijci za namještaj nude nenadmašno prianjanje i otpornost na udarce, što ih čini idealnim rješenjem za mnoge unutarnje primjene.

Unutarnje uporabe spax vijaka

Unutarnje uporabe za koje se koriste SPAX vijci

SPAX vijci su spoj prednosti i inovativnih rješenja. Dostupni su u mnogim oblicima i bojama, a svima im je zajedničko jedno – kvaliteta i sigurnost “Made in Germany”. Od namještaja u kuhinji, preko podova i zidova, pa sve do stropova – SPAX vijci su idealni za mnogobrojne unutarnje uporabe.

spax unutarnje uporabe

SPAX vijak je upravo ono što trebate prilikom povezivanja kuhinjskih elemenata. Na primjer, SPAX-M s djelomičnim navojem i vitkom glavom omogućuje savršeno lijepljenje MDF materijala i tankozidnih ploča na bazi drveta. Bez obzira radi li se o policama ili kuhinjskim ormarima, SPAX-M je najbolji izbor za MDF.

Namještaj

SPAX s okruglom glavom dobar je za sigurno pričvršćivanje metalnih okova. Prirubnički vijak SPAX s poprečnim udubljenjem idealan je vijak za pričvršćivanje lesonita. Nudi veće momente pritezanja prilikom uvrtanja stražnjih ploča polica ili ormarića bez oštećenja ili savijanja materijala.

Zidovi i stropovi koriste profile od punog drveta ili ukrasne panele te time otvaraju širok spektar mogućnosti dizajna. Ogroman SPAX asortiman ima upravo ono što vam treba, pa čak i za ove materijale. Na primjer, ukrasni SPAX vijak s podignutom upuštenom glavom za ukrasne zidne panele, sa svijetlim pocinčavanjem, niklovanjem ili od nehrđajućeg čelika. Njihovo upuštanje je jednostavno, a izgledaju dobro.


Stubišta

Stubišta se ne bi trebala uklopiti u prostoriju samo vizualno i estetski – ona također moraju biti funkcionalna. SPAX ima odgovarajuće vijke za sve namjene. Za drvenu gradnju – SPAX s WIROX premazom, glavom podloške i djelomičnim navojem – univerzalni SPAX vijak ili alternativno – vijak s T-STAR plus udubljenjem.

Drveni podovi

Drveni podovi uvijek zrače posebnom toplinom i ugodnošću. SPAX podni vijak za drvene podove može se čisto uklopiti. Posebni navoj za pričvršćivanje omogućuje da se dva komada drveta sigurno i trajno povežu jedni s drugima. Također učinkovito smanjuje škripanje podne konstrukcije. Vijak SPAX podne daske idealan je za polaganje podova od masivnog drveta.

spax unutarnje uporabe

SPAX vijak je odlično rješenje za povezivanje namještaja u kupaonici. Na primjer, SPAX-M s djelomičnim navojem i vitkom glavom omogućuje savršeno lijepljenje MDF materijala i tankozidnih ploča na bazi drveta. SPAX-M je najbolji izbor za MDF, bez obzira radi li se o policama ili ormarićima. SPAX vijak s ravnom glavom je dobar za sigurno pričvršćivanje metalnih okova, a SPAX vijak s križnim utorom je idealan vijak za pričvršćivanje lesonita.


Više o SPAX vijcima saznajte ovdje:

Share this post