Rotacija

MM Zona br. 42 (Siječanj 2024. – Ožujak 2024.)

Nova godina donosi i nove proizvode u našoj ponudi. Stoga je najnoviji broj MM Zone posvećen novitetima i zanimljivim rješenjima za kreiranje vašeg idealnog interijera po mjeri.

Vrijeme je za više! Prvi zavirite u novu Egger dekorativnu kolekciju 24+ koja donosi inspirativne novitete i već provjerene dekore za sve vas koji želite dodati dozu stila svom životnom prostoru.

S početkom nove godine često osjećamo potrebu organizirati svoju garderobu, no kako to postići? Donosimo vam devet koraka za organizirani ormar u kojem će svi predmeti biti pre¬gledni, uredni i odmah dostupni.

Recite zbogom nesanici i umoru! Otkrijte funkcionalnu i lijepu rasvjetu koja će podići vaše raspoloženje tijekom hladnih mjeseci i ispuniti vaš dom toplinom.

Slavina je jedan od najbitnijih elemenata u kuhinji. No, kako pronaći baš onu savršenu u moru različitih oblika, veličina i boja? Evo koje stvari je dobro imati na umu prilikom odabira slavine.

Zaronite u svijet interaktivnih članaka u kojima možete istraživati dodatne slike, informacije i video materijal. Kliknite, dodirnite i otkrijte sadržaj na potpuno drugačiji način. Želimo vam ugodnu zabavu!

Share this post