Max&moris U Posjeti Eggeru

Max & Moris ekipa u posjeti tvrtki Egger u Kitzbühelu

Max & Moris ekipa iz odjela prodaje, marketinga i nabave posjetila je u austrijskoj pokrajini Tirol partnersku tvrtku Egger. Prekrasne već zasniježene padine, svježi zrak u nosnicama, travnjaci kao počešljani čekaju prvi snijeg, prekrasna arhitektura svojstvena Tirolu, gostoprimstvo partnera Egger na čelu s Deanom…

Kako izgledaju proizvodni pogoni gdje tehnologija doseže svoj maksimum, čemu teži lider u proizvodnji pločastih materijala te kako izgleda službeni put sjajne ekipe u Max & Morisu pročitajte u našem blogu.

 

Max & Moris vesela ekipa pri samom dolasku
Max & Moris vesela ekipa pri samom dolasku

Tirolska rapsodija – tamo gdje stanuje Heidi

Max & Moris kao dugogodišnji partner tvrtke Egger poslao je ove kasne jeseni u Tirol dream team ekipu iz odjela prodaje, marketinga i nabave, njih čak devet: Oliver, Branko, Mario, Ivana, Adela, Jure, Đina, Silvia i Ines. U sigurnim rukama vođe puta i vozača – Olivera, uživali smo u Tirolskim pejzažima koji su Ines podsjetili na priču „Heidi u planinama“. Cilj putovanja bio je detaljno upoznavanje s Egger dekorativnom kolekcijom 2017-2019 koju su dečki iz prodaje Branko, Jure i Mario na čelu sa šefom Oliverom već na pamet znali.

Prekrasni Tirolski pejzaži
Prekrasni Tirolski pejzaži

U sklopu službenog putovanja Egger je organizirao obilazak proizvodnih pogona koji se nalaze na mjestu prve tvornice osnovane davne 1961. u gradu St. Johannu. Egger i Swarovski čine dvije najveće tvrtke u Tirolu, jednoj od devet austrijskih pokrajina. U Max & Moris su iz tvornice u St. Johannu stigli nebrojeni kamioni pločastih materijala. Upravo njima, Max & Moris partneri – stolari, već preko četvrt stoljeća uljepšavaju brojne domove s Egger materijalima pretvorenim u omiljene komade namještaja.

Egger tvornica u St.Johannu
Ispred tvornice Egger u St.Johannu

Hotel Zur Tenne i uvijek srdačni Dean

Ekipa Max & Moris ugošćena je u samom središtu prekrasnog Kitzbühela u hotelu Zur Tenne. Hotel je odisao toplinom čemu je doprinosio autentični dizajn interijera rađen u punom drvetu. Uvijek srdačan, Dean Balent, Eggerov predstavnik za Hrvatsku i BiH, savršeno je obavio zadatak domaćina. Ugodno druženje i idiličnu atmosferu upotpunili su preporučene autohtone tirolske slane (koje su posebno oduševile Maria) potom slatke delicije pažljivo sparene s vinom.

Hotel Zur Tenne u kojem smo odsjeli u središtu Kitzbühela

Sljedeće jutro nakon bogate trpeze, Oliver je zadovoljno zaključio kako uskoro krećemo u posjetu tvrtki Egger. I krenuli smo, ali tek kad je Silvia došla sa brojnim suvenirima i Đina sa specialty kavom.

Lijepo je bilo vidjeti i Ivanin pončo na ramenima jer je to značilo da ga nije (opet) izgubila. Zaboravljeni hotelski ključ značio je kratki povratak u hotel Zur Tenne te zatim konačni polazak.

Posjeta sjedištu i tvornici tvrtke Egger

Hrvatska zastava ispred upravne zgrade postavljena nama u čast

Hrvatska zastava, postavljena nama u čast, razvukla je svima osmijehe na lica pri samom dolasku pred tvornicu. Dean nas je proveo kroz glavnu zgradu Eggera te na koncu održao zanimljivu prezentaciju o Egger kolekciji kroz prizmu njihove filozofije poslovanja. Adelu i Ivanu iz Max & Moris odjela nabave osobito je razveselio susret s kolegicama iz Eggera s kojima stalno surađuju.

Dejan prezentira Egger dekorativnu kolekciju 2017 – 2019

Egger, kao vodeći proizvođač na tržištu pločastih materijala u poslovanju, stavlja naglasak na vrhunsku kvalitetu usluge — jer se kvaliteta proizvoda podrazumijeva.

Max & Moris ekipa prilikom posjeta tvornici Egger u St.Johannu

Iznimno dojmljivo djeluju velika postrojenja u kojima smo vidjeli sve od složenih balvana za preradu do zapakiranih ploča spremnih za transport kamionom, savršeno programirane sustave i robote koji sami organiziraju svoj posao.

Kitzbühel – omiljeno mjesto i ljeti i zimi

Kitzbühel je gradić od oko 8000 stanovnika i nalazi se u pokrajini Tirol. Ne iznenađuje da je Kitzbühel član „Best of Alps“ skijališta, dok se skijaš Branko već vidio u spustu niz jedan od devet vrhova. Skijaške staze se protežu preko 170 kilometara u rasponu od 800 do cca 2000 m nadmorske visine. Zahvaljujući Đini imamo lijepe fotografije jer je cijelo vrijeme fotoaparatom bilježila trenutke. To je jedan od dva razloga zašto je nema na fotografijama. Drugi je – bole je oči kad gleda u objektiv?!? pa se ne voli fotografirati.

Max&Moris ekipa u Kitzbuhelu
Kitzbühel je poznat po turizmu tijekom cijele godine

U Kitzbühelu se održava i najopasnija utrka spusta za skijaše na svijetu. Pobjedom u kombinaciji Kostelić je 2010. godine u Kitzbühelu ušao u svojevrsni skijaški “Hall of Fame”, dobivši kabinu gondole sa svojim imenom. Gondola broj 26 od tada nosi ime Ivice Kostelića.

A ovo je Đina!

Zanimljivost je da im je, unatoč etiketi ski odredišta, puno unosniji ljetni turizam. Ljetna sezona seže duže od zimske, a i sve je veći broj ljudi koji preferiraju provesti ljetni odmor u planini.

Alpski kozorog je zaštitni znak Kitzbühela. Ima izrazito velike četvrtaste rogove, visine je do 90 cm i oko 150 cm dužine. Ljepotu staklene terase hotela Zur Tenne naglašava upravo alpski kozorog izrađen od Swarovski kristala u stvarnoj veličini.

Alpski kozorog u hotelu Zur Tenne u Kitzbühelu

Ekipa Max & Moris sjajno se provela na putovanju u Austriju. Putovanje su obilježile neprestane šale posebno inspiriranih Branka i Maria od kojih su svima suzile oči.

Do sljedećeg druženja šaljemo velike pozdrave našem partneru Eggeru.

Auf wiedersehen!

 

Auf wiedersehen!

Egger Zgrada
Img 1211
Max&moris U Posjeti Eggeru
Img 1169
Max&moris Nasmijesena Ekipa
Img 1152
Img 1135
Egger Kollektion Dekorativ 2017 – 2019
Img 2079
Img 1191
Img 1214
Img 1244
Img 1165
Img 1148
Img 2077
Max & Moris ekipa u posjeti sjedišta tvrtke Egger
Max&moris Ekipa U Posjeti Tvornici Egger
Img 1274
Max&moris Pred Egger Upravnom Zgradom
Img 1216
Interijer Egger
Img 1163
Gina I Silvija
Img 1141
Max&moris Posjeta Eggeru
Img 2136
Img 1081a
Img 1206
Img 1227
Img 1189
Img 1162
Img 1137
Img 2078
Max&moris Egger Prezentacija
Img 2122
Img 1273

Share this post