Annie Spratt Jtxzw8 Ocp4 Unsplash 03

MM Zona br. 26 (Lipanj 2020. – Srpanj 2020.)

U najnovijem broju MM Zone vam predstavljamo EGGER-ovih devet inspirativnih trendova koji svjedoče o raznolikosti današnjih trendova u uređenju interijera. Bilo da vam se sviđaju klasične nijanse, svjetliji skandinavski tonovi ili suvremena fuzija metala, pronađite dekore za sebe i prepustite se inspiraciji.

Pojednostavljeni dizajn stavlja funkcionalnost namještaja u prvi plan. Saznajte više o Blum- ovim tehnologijama kretanja za preklope, vrata i sustave izvlačenja koji otvaraju neograničene mogućnosti za namještaj bez ručki.

Predstavljamo vam i Volpato Stili – novi modularni sustav za otvorene police te ugradbene i „walk-in“ ormare koji svojom estetikom i funkcionalnošću podiže vaš prostor na novu razinu.

Svoju garderobu možete preurediti i na jednostavniji način – uz malo vremena i volje. Donosimo vam nekoliko praktičnih ideja za organiziranje vlastitog ormara iz snova.

U ovom digitalnom broju MM Zone vas očekuju:

  • i ostale zanimljive teme,
  • mnogobrojni noviteti u ponudi Max & Morisa i
  • razni linkovi koji će vas odvesti do naših noviteta, blogova, video materijala i kataloga. Samo pritisnite prstom / tipkom miša te otkrijte dodatne sadržaje.

Želimo vam ugodno čitanje…

Share this post