Web1

SERVO-DRIVE flex

Za električno otvaranje integriranih hladnjaka bez ručki

S lijevim ili desnim graničnikom, pričvršćivanjem vrata pomoću kliznih vodilica ili po sustavu „vrata na vrata” – neovisno o ugradbenom položaju, SERVO-DRIVE flex može se primijeniti na uobičajenim integriranim hladnjacima, kombinacijama za hlađenje i zamrzavanje, ledenicama i perilicama posuđa. Za uobičajenu SERVO-DRIVE udobnost uporabe.

Aplikacije

Uz pomoć električne podrške pri otvaranju SERVO-DRIVE flex moguće je realizirati različite ugradbene položaje. Pritom je pogonska jedinica prikladna za različite varijante uređaja.

Kombinacija za hlađenje i zamrzavanje

Vrata kombinacije za hlađenje i zamrzavanje opremljena su zasebnim SERVO-DRIVE flex jedinicama i stoga se mogu otvarati neovisno jedna o drugih.

Zamrzivač

Velika i teška vrata, npr. od zamrzivača, otvaraju se istodobno i pouzdano uz pomoć dviju pogonskih jedinica.

Hladnjak

Izborni prekidač za daljinsko upravljanje kod hladnjaka povećava područje aktiviranja na fronti. Bez obzira na to gdje se pritisne, otvaranje je uvijek praktično.

Perilica posuđa

Ako se SERVO-DRIVE flex primjeni na ugrađenim perilicama posuđa, pogonska jedinica montira se u sredini ugradbene niše.

 

Prednosti proizvoda

Raznovrsne primjene

U kuhinji purističkog dizajna bez ručki sada iza fronte za namještaj sa stilom nestaju i integrirani hladnjaci i zamrzivači, kao i perilice posuđa. Električna podrška pri otvaranju SERVO-DRIVE flex osigurava jednostavno otvaranje.

Inteligentne funkcije

SERVO-DRIVE flex promišljeni je sustav prilagođen zahtjevima svakodnevnog rada u kuhinji. Zahvaljujući njegovim inteligentnim funkcijama, korištenje integriranih uređaja bez ručke jednostavno je i praktično.

Jednostavna montaža i instalacija

SERVO-DRIVE flex se može montirati u samo nekoliko koraka i skoro bez ikakvog alata. Posebno stručno predznanje pritom nije potrebno.

Prilagodljivi sustav

SERVO-DRIVE flex prilagođava se svojstvima vrata. Tako je prorez za prihvat uvijek jednake veličine i vrata se mogu pouzdano otvoriti.

Automatika samostalnog zatvaranja

Ako se vrata nakon aktiviranja podrške pri otvaranju ne otvore, podizač ponovno povlači frontu natrag. Na taj se način osigurava da vrata ne ostaju otvorena.

Osiguranje pri vađenju ladice

Nakon otvaranja podizač povlači pogonsku jedinicu natrag. Radno područje ostaje slobodno, jer se podizač ponovno aktivira tek kod susjednih fronti.

Zaštita od naslanjanja

SERVO-DRIVE flex razlikuje kratko pritiskanje i dugotrajnije naslanjanje. Zaštita od naslanjanja sprečava nenamjerno aktiviranje podrške pri otvaranju.

Share this post