Max & Moris na sajmu SASO se predstavio s inovativnom kuhinjom

Tvrtka Max & Moris, partner 21. Međunarodnog sajma SASO predstavila je svoju bogatu ponudu repro materijala za izradu namještaja po mjeri. Inovativna sajamska kuhinja u potpunosti je opremljena materijalima svjetski priznatih brendova, u kojoj su chefovi splitskih restorana kroz pripremu svojih specijaliteta demonstrirali optimizaciju pokreta pri svakodnevnoj upotrebi kuhinje. Kako lako to sve izgleda kad su majstori na djelu!

Max & Moris – najposjećeniji štand na sajmu SASO

Max & Moris kuhinja – top dizajn i kvaliteta koja traje

Max & Moris kuhinja modernog koncepta i dizajna

Max & Moris kuhinju krasili su Egger pločasti materijali u modernoj kombinaciji boja i dekora. Dizajnerice interijera osmislile su rješenje otvorenog kuhinjskog prostora, s otokom te brojnim ladicama i otvorenim policama. Blum tamni okovi za namještaj u kombinaciji s Blum inovativnim unutarnjim dodacima odavali su dojam iznimno visoke kvalitete. Miele ugradbeni uređaji savršeno su se uklopili, dok je bijeli Elleci sudoper s pripadajućom slavinom zaokružio cijelu sajamsku priču o vrhunskoj kuhinji izrađenoj po mjeri.

Egger kamion i nova kolekcija 2017 – 2019

Ministar Štromar u Egger prezentacijskom kamionu

Egger dekori najnovije kolekcije 2017 – 2019 kriju raskoš ponude svih stilova: „zahrđalog“ industrijskog, nježnog skandinavskog, čistog bijelog stila, stvarnog dojma drveta u drvenim dekorima, trendovskih mat i dekora visokog sjaja, pa sve do veselih šarenih u svim nijansama. Eggerov multimedijalni prezentacijski kamion na sajam SASO donio je sve uzorke nove kolekcije, njih preko 300. Posjetitelji su zaista imali što vidjeti.

Svečanosti otvorenja svjedočio je i potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar. Upravo je ministar među prvima razgledao kolekciju u kamionu Egger i odgledao prezentaciju kroz hologramske prikaze o svim fazama drveta, od sječe do reciklaže.

Blum okovi za namještaj – sinonim za kvalitetu

Djelić atmosfere s Blum vodilicom u ormariću i zastavom u pozadini

Blum je u svijetu stolara poznat kao sinonim za kvalitetu okova za namještaj. Blumovi stručnjaci razvili su i cijeli niz praktičnih unutarnjih dodataka i kuhinjskih rješenja. Riječ je o dugovječnim vodilicama koje klize, box sustavima Legrabox i Aventos podizno-preklopnim sustavima. Sve prednosti iz kolekcija Ambia – Line i Orga – Line posjetitelji su mogli vidjeti i doživjeti u sajamskoj Max & Moris kuhinji. Posjetitelje je oduševio izloženi Space Tower – ormar za namirnice s velikim izvlačnim ladicama staklenih bočnica za bolju preglednost.

Sve dane sajma na Max & Moris štandu posjetitelji i partneri su uživali u delikatesnim kavama, jelima i vinima, a kako je bilo pročitajte ovdje.

Share this post