Štand Max & Moris mjesto okupljanja na sajmu SASO

Max & Moris je kao pravi partner sajma SASO organizirao svakodnevne cooking show-ove s chefovima poznatih splitskih restorana.

Party i delicije u Max & Moris kuhinji

Max & Moris štand bio je za vrijeme trajanja sajma mjesto okupljanja i druženja. Chefovi iz, po mnogima omiljenog, restorana Zrno soli pripremali su carpaccio od palamide koji je savršeno pristajao uz višestruko nagrađivana Vina Matić. Sandra i Dane iz Zore bile spremali su po svom standardnom principu – s pazara na stol. Preukusni rižoto od gljiva pripreman je uz Sandrino detaljno pojašnjavanje svakog koraka kako bi se dobio savršeni „cremoso“, tako važan kod rižota. Zora bila je prezentirala desert, panna cottu, posluženu uz slatka vina po preporuci sommeliera Vino.Like. Siniša Koceić i Alen Gulan, sommelieri iz Vino.Like, tijekom cooking showa su prezentirali vina koja idu uz Sandrine i Danine delicije. Sushi chef iz Biberona kombinacijama tune, lososa i povrća oduševio je i najzahtjevnija nepca.

Ugodna atmosfera za druženje s partnerima i posjetiteljima sajma

D16 Specialty Coffee s mirisnom kavom sve dane sajma

U domaćinskom stilu, dečki iz D16 Specialty Coffee, častili su kavom. Simpatičnih komentara na okus profesionalno pripremljene kave bilo je na pretek. Izdvojili bismo djevojku koja je, uzevši mirisnu kavu s pulta, otpila gutljaj i gotovo zaprepašteno uzviknula: „što je ovo?“.

Najukusnija kava u Splitu provjereno se nalaz na adresi Dominisova 16 ;-). Hvala partnerima, posjetiteljima, splitskim restoranima Zrno soli, Zora bila i Biberon, sommelierima Vino.Like-a i vinima Matić, hvala D16 Specialty Coffee na kavi o kojoj su svi pričali.

Hvala i svim posjetiteljima našeg štanda.

 

Do idućeg sajamskog druženja veliki pozdrav iz Max & Morisa.

Share this post