Edc2020 Heroshots A4 Quer 15%grau Texture Range 01

EGGER platforma znanja HUB

Nova EGGER Dekorativna kolekcija 2020 – 22 nudi više dekora, struktura, usluga i inspiracije te više mogućnosti za realizaciju vaših projekata. No, kako najbolje proučiti sve novitete i promjene u EGGER-ovoj ponudi? Egger platforma znanja HUB vam omogućuje više saznanja o novim proizvodima, dekorima i strukturama te svim promjenama koje donosi nova kolekcija. Ova platforma je jednostavna i brza za korištenje. Prijavite se već danas i otkrijte sve čari nove kolekcije.

Proizvodi

Nova EGGER Dekorativna kolekcija donosi novitete kod sljedećih proizvoda: Eurodekor melaminski oplemenjenih ploča, laminata, rubnih traka, radnih ploča, PerfectSense lakiranih ploča i kompaktnih laminata. Uz pomoć HUB platforme za učenje saznajte što se promijenilo kod ovih proizvoda. Koja su njihova svojstva, prednosti i posebne značajke? Koji su to novi dekori i strukture? Ima li promjena u dimenzijama? Odgovore na sva ova pitanja možete jednostavno doznati na HUB platformi za učenje.

Dekori i strukture

HUB platforma za učenje vam omogućuje da na jednom mjestu pregledate sve nove dekore i strukture koje dolaze s novom EGGER Dekorativnom kolekcijom. Ovdje također možete istražiti i nove dekore radnih ploča i zaštitnih zidnih panela, kao i nove akcent rubne trake. Uz sve ove navedene novitete, HUB platforma vam prikazuje i devet novih stilova koji prate najnovije svjetske trendove u dizajnu interijera. Uz pomoć njih pronađite inspiraciju i otkrijte moć nove EGGER Dekorativne kolekcije.

Nova aplikacija

Na HUB platformi za učenje također saznajte sve o novoj EGGER aplikaciji koja prati Dekorativnu kolekciju 2020 – 22. Zbog svojih mnogobrojnih mogućnosti, ova aplikacija predstavlja izvrsnu podršku prilikom rada na projektima uređenja interijera. Želite pretražiti dekore, detaljno pregledati strukturu u 3D prikazu ili pak pronaći inspiraciju? EGGER aplikacija vam nudi sve ovo i mnogo toga više, a radi čak i bez pristupa internetu.

Prijavite se na myEGGER platformu

Već imate pristup EGGER platformi za učenje? Prijavite se sa svojim myEGGER korisničkim računom i počnite je koristiti već sad.

Još uvijek nemate myEGGER korisnički račun? Prvo se registrirajte, a potom se obratite svojoj osobi za kontakt u EGGER-u kako biste dobili odobrenje za korištenje HUB platforme za učenje.

Share this post