Web1

BLUM Space Step

BLUM Space Step – rješenje za baze

Dobivate više na svim razinama

Uz BLUM SPACE STEP baza namještaja dobiva mnoge funkcije – služi kao novi prostor za spremanje u sklopu baze, omogućuje lako dosezanje gornjeg ormarića i na jednostavan i siguran način djeci omogućuje pomaganje.

 

Lijepo i praktično

Ako volite puno toga pospremati, potreban vam je odgovarajući namještaj. Zahvaljujući rješenju SPACE STEP, osim što ćete moći planirati više ormariće, dobit ćete i dodatan prostor za spremanje u bazi. Za dvostruko zadovoljnije kupce

Lijepo i veliko

U malim stanovima potrebno je iskoristiti svaki raspoloživ prostor za spremanje. Uz SPACE STEP se izbor mogućnosti oblikovanja povećava. S pomoću novog rješenja za baze lako ćete dosegnuti više razine u gornjem ormariću.

Lijepo i nježno

Zahvaljujući tehnologijama kretanja tvrtke Blum rješenje za baze SPACE STEP možete posve lako otvoriti, primjerice, s pomoću električne podrške pri otvaranju SERVO-DRIVE. Nježno zatvaranje osigurava prigušenje BLUMOTION.

Lijepo i sigurno

Rješenje za baze SPACE STEP i onim najmlađima pomaže lako dosegnuti radne površine, sudopere ili umivaonike. Stepenica se spušta već pri opterećenju od 8 kg, sigurno se blokira i pruža čvrst oslonac.

Tehnologije kretanja

Opremite SPACE STEP dokazanim tehnologijama kretanja tvrtke Blum. Za još lakše rukovanje u kuhinji preporučujemo električnu podršku pri otvaranju SERVO-DRIVE. Uz nju će vaš kupac jednostavno dodirnuti bilo koje mjesto na fronti, a SPACE STEP će se prigušeno ponovno zatvoriti zahvaljujući tehnologiji BLUMOTION.

 

 

Dodatna vrijednost… za svaki stambeni prostor

Od pribora za pečenje do cipela – SPACE STEP omogućuje razne funkcije baze, bilo da se radi o kuhinji, kupaonici ili hodniku. Ovo pametno rješenje za baze upotpunite uz pomoć proizvoda tvrtke Blum koji su vam poznati: sa svim vodilicama i Box sustavima iz Blumovog programa te tehnologijama kretanja (BLUMOTION, Servo-Drive, TIP-ON Blumotion, TIP-ON).

Fleksibilnost primjene

Moguća je izvedba triju različitih načina konstrukcije baze. Na taj je način SPACE STEP prikladan za mnogobrojne slučajeve primjene u svim stambenim prostorima.

Nova vrsta prostora za spremanje

Ispod gazišta sustava SPACE STEP od visine od 150 mm može se integrirati sustav za izvlačenje unutar baze. Naročito u slučaju visine do 250 mm dobiva se zaista velik prostor za spremanje.
Idealno za stvari koje ne upotrebljavate često.

Upute za montažu za SPACE STEP

Upute za montažu razmaknice

Share this post