Naslovnica Mm Zona Za Naslovnicu 02

MM Zona br. 25 (Travanj 2020. – Svibanj 2020.)

U najnovijem broju MM Zone vam predstavljamo novu EGGER Dekorativnu kolekciju 2020 – 2022 koja nudi još više proizvoda, usluga, taktilnosti i inspiracije. Saznajte sve o novitetima koji će omogućiti ostvarivanje svih vaših zamisli u uređenju interijera.

Uz Blum-ov SPACE STEP zasigurno dobivate više na svim razinama. Ovo rješenje za baze služi kao prostor za spremanje i omogućuje lagano dosezanje stvari iz gornjih ormarića. Pročitajte više o ovom funkcionalnom rješenju koje će vas osvojiti svojim mnogobrojnim prednostima.

Predstavljamo vam i novu Gizirovu kolekciju – Madera. Ova kolekcija je inspirirana prirodnom i sastoji se od 100% prirodnih materijala. Nadahnite se ovim bezvremenskim bojama i uzorcima te kreirajte svoj namještaj iz snova.

U ovom digitalnom broju MM Zone vas očekuju:

  • i ostale zanimljive teme,
  • mnogobrojni noviteti u ponudi Max & Morisa i
  • razni linkovi koji će vas odvesti do blogova, video materijala, kataloga i fotogalerija. Samo skenirajte kod ili pritisnite prstom / tipkom miša te otkrijte dodatne sadržaje.

Ostanite doma te se posvetite sebi i svojim bližnjima. Ovo je pravo vrijeme kada možete gledati najdraže filmove, čitati omiljene knjige i prolistati najnoviji broj MM Zone, kojeg smo s ljubavlju pripremili za vas. Želimo vam ugodno čitanje…

Share this post