Web5

TIP-ON BLUMOTION

Dvije funkcije – fascinantno kombinirane

TIP-ON BLUMOTION ujedinjuje prednosti mehaničke podrške pri otvaranju sustava TIP-ON s provjerenim BLUMOTION prigušenjem. Otvaranje jednostavnim dodirom. Energičnim zatvaranjem aktivira se funkcija TIP-ON, a zatim tehnologija BLUMOTION osigurava blago i tiho zatvaranje. Posebnost: tijek kretanja podržava se u potpunosti mehanički.

 

Pregled primjena

Opcija TIP-ON BLUMOTION dostupna je za box sustave LEGRABOX i TANDEMBOX te za skriveni sustav vodilica MOVENTO.

Osnovu za mehaničku podršku pri otvaranju čini tome posebno prilagođena vodilica koja se pričvršćuje na korpus LEGRABOX, TANDEMBOX ili MOVENTO. Pomoću različitih jedinica TIP-ON BLUMOTION moguće je ostvariti različite nazivne duljine i raspone težine. Sve druge komponente moguće je univerzalno primijeniti.

Sinkroniziranje

Za optimalan rad i pojačanje područja aktiviranja BLUM preporučuje primjenu opcije sinkroniziranja. To je moguće preko vratila za sinkronizaciju.

Zadivljujuća kombinacija

Otvaranje dodirom, lagano kretanje, blago i tiho zatvaranje. Pomoću mehanizma kretanje postaje potpuno skladan i ugodan doživljaj. Tijek kretanja podržava se u potpunosti mehanički.

Mali razmak letve

Može se implementirati s malim razmakom letve od 2,5 mm pa je prikladan i za kuhinje.

Inteligentna mehanika

Nudi više udobnosti – i slobodu odabira: moguće je i otvaranje povlačenjem ili zatvaranje pritiskom.

4-dimenzionalno namještanje

4-dimenzionalnim namještanjem nastaje točan izgled bočnih razmaka. Namještanje dubine integrirano je i odvija se bez upotrebe alata pomoću prstena za namještanje.

Share this post