F812 Pt Primjena

EGGER PerfectSense Topmatt tanke radne ploče

Novost u području robusnih radnih ploča u dubokom matu su PerfectSense Topmatt radne ploče debljine 16mm. Njihova površina s bojom otvrdnutom elektronskim zrakama zapravo je izuzetno mat, baršunasto topli PerfectSense Topmatt laminat na kojem ne ostaju tragovi prstiju. Ovaj materijal se uvijek koristi kada dizajn zahtijeva izdržljivu mat površinu.

Impresivne & izdržljive

PerfectSense Topmatt radne ploče izgledaju impresivno, izdržljive su i otporne na ogrebotine. Izuzetno su higijenske i sigurne za kontakt s hranom. Ovakva kombinacija ih čini zaista jedinstvenim i univerzalnim površinama.

02pi Ap Ren Fur Kitchen F812 01web
F812 PT Levanto mramor bijeli ima decentan izgled i naročito je prikladan za površine u kuhinji

Ne ostavljaju otiske prstiju

Uvijek ste sanjali o mat kuhinji, ali se bojite otisaka prstiju? Ne brinite, PerfectSense Topmatt radne ploče posjeduju posebnu “antifingerprint” tehnologiju koja omogućava učestale dodire površine bez vidljivih tragova prstiju. Također su otporne na mrlje te se jednostavno čiste i održavaju.

02pi Ap Ren Fur Edc2020 Roomscene Shop Detail Pt Laminate Web
F627 PT Čelik tamni slijedi trend markantnog izgleda metala

Idealne za svakodnevno korištenje

PerfectSense Topmatt radne ploče prikladne su na područjima u kojima se mat dizajn i visoka otpornost na udarce moraju vješto kombinirati. Idealne su za kuhinjske radne ploče, kuhinjske stolove, radne stolove, kupaonski namještaj te sve one druge površine koje su izložene čestom i teškom korištenju.

U999 Pt Primjena
U999 PT Crna s baršunastom Topmatt površinom

Trendi dekori za impresivne interijere

PerfectSense Topmatt radne ploče savršeno odgovaraju trendu tankih radnih ploča koje su u dizajnu interijera sve popularnije zbog svojeg minimalističkog i jedinstvenog izgleda. Bilo da želite postići dojam elegancije ili ekskluzivnosti, ove ploče osvajaju svojom vizualnom savršenošću i posebnom taktilnošću. U ponudi Max & Morisa PrefcetSense Topmatt radne ploče sada su dostupne u pet predivnih dekora. Klikinite na dekor za više informacija.

W1100 PT alpin bijela
W1100 PT Alpin bijela
F812 Pt Levanto Mramor Bijeli
F812 PT Levanto mramor bijeli
F206 Pt Pietra Grigia Crni
F206 PT Pietra Grigia crni
F627 Pt čelik Tamni
F627 PT Čelik tamni
U9999 St76 Crna
U999 PT Crna

Struktura

Dekorativni laminat je EGGER PerfectSense Topmatt (HGS tip) koji se temelji na stvrdnutim smolama. Ispod njega se nalazi temeljni materijal – MDF debljine 16mm koji osigurava dobra i visokokvalitetna svojstva. Na prednjem uzdužnom rubu je ABS rubna traka debljine 1,5mm u usklađenom dekoru. Zalijepljena je topivim PUR ljepilom otpornim na temperature i vodenu paru.

Ps Topmatt Tanke Radne Ploe Struktura

Tehničke specifikacije

Dimenzija PerfectSense Topmatt tankih radnih ploča je 4.100 x 600 mm, a debljina 16 mm. Ove radne ploče imaju odgovarajuće ABS rubne trake dimenzije 23 x 1,5 mm.

U nastavku možete pregledati i ostale tehničke specifikacije PerfectSense Topmatt radnih ploča.

Presjek Perfectsense Topmatt Radne Ploče
Presjek PerfectSense Topmatt radne ploče

Share this post