02pi Ap Ph Fur Worktop H1180 St37 Natural Halifax Oak 1web

EGGER Feelwood

Feelwood – Pravi osjećaj drva

Stvorite vrhunski izgled namještaja uz Feelwood, EGGER-ovu kolekciju izdržljivih, kvalitetnih i vizualno privlačnih drvenih dekora. Ako želite unijeti prirodni osjećaj drva u svoj dom, a pritom ne gaziti kompromise u smislu dizajna i kvalitete, ova kolekcija je idealna za vas.

Feelwood dekori su dostupni na nosivim pločama i laminatu, čime su otvorene raznolike mogućnosti za stvaranje jedinstvenog dizajna i prirodnosti unutar interijera. Dostupni su u šest površinskih struktura i u mnogobrojnim dekorima koji će vas osvojiti svojim autentičnim vizualnim i taktilnim doživljajem drva.

02pi Ap Ph Fur H3178 St37 Black Glazed Halifax Oak U732 Dust Grey Pm Dsc 4340web

Taktilni doživljaj

Taktilnost možemo opisati kao onaj osjećaj kad prstima pređemo preko površine predmeta te osjetimo baršunastu teksturu tekstila ili pak grubu površinu betona. EGGER posebnu pažnju posvećuje teksturama i površinama svojih materijala. Upravo taktilni doživljaj, potpuno sinkroniziran s dekorom, upotpunjuje ukupni dojam ovih proizvoda.

02pi Co Em Worktop Detail Closeup Cookies H1181 St37web

Pravi osjećaj drva

Sam naziv “Feelwood” upućuje na pojmove “osjećaj” i “drvo”, odnosno na onaj osjet kad prstima pređemo preko dubokih pukotina i neravnih godova drva te osjetimo njegovu savršeno nesavršenu prirodnu površinu. Feelwood tekstura predstavlja upravo ovo – jedan potpuni vizualni i taktilni doživljaj drva.

02pi Ap Ph Fur H3176 St37 Pewter Halifax Oak Dsc 4162web

Nenadmašna kvaliteta

Duboke Feelwood teksture osvajaju autentičnim izgledom i osjetom drva, kao i svojom nenadmašnom kvalitetom. One sjedinjuju izgled drva i furnira, kao i visokokvalitetna svojstva melaminski oplemenjene ploče. S Feelwood proizvodima jednostavno dobijete ono najbolje iz oba svijeta.

02pi Co Em Worktop Detail Bread Dough Flour H1180 St37web

Antibakterijska svojstva

Sve Feelwood površine imaju antibakterijsko svojstvo. Time osiguravaju modernu, ali i izuzetno sigurnu površinu za sve primjene. Istraživanja pokazuju kako se na ovim površinama količina bakterija i klica smanjuje za 99.9% u roku od 24 sata. Zbog toga su navedeni proizvodi prikladni čak i za prostore koji moraju zadovoljiti stroge higijenske uvjete.

Površinske strukture

Drvenasta tekstura utiskuje se na površinu Feelwood-a uz pomoć najsuvremenije tehnologije. Sve Feelwood površinske strukture svojim karakteristikama potpuno preslikavaju prirodni izgled drva. Od tradicionalnih četkanih drvenastih tekstura do mekših elegantnih tekstura, Feelwood neutralna paleta se može kombinirati s raznim uni dekorima i reprodukcijama materijala.

St28
ST28 Feelwood Nature
St32
ST32 Feelwood Vintage
02pi Co Em Fur Edc Styles Effective Surfaces H1210 St33 Web
ST33 Feelwood Crafted
St36
ST36 Felwood Brushed
02pi Ap Ph Fur Worktop H1180 St37 Natural Halifax Oak 1web
ST37 Feelwood Rift
02pi Co Em Edc Uk Detail Napkin Knife Fork Bowl H3406 St38 Web
ST38 Feelwood Pinegrain

Kombinacije s Feelwood-om

Bilo da želite postići minimalistički, rustikalni ili industrijski stil, s novom Dekorativnom kolekcijom ćete pronaći idealnu kombinaciju dekora za svoj interijer. Za potpuni vizualni i taktilni doživljaj, moguće su kombinacije ovih drvenastih dekora s luksuznim PerfectSense proizvodima. Uz klasične uni dekore i moderne reprodukcije materijala iz nove PerfectSense kolekcije, sada možete kreirati besprijekorne interijere s poptuno upečatljivom pvoršinom.

02pi Ap Ph Fur Kitchen H3176 U727 U961 F501 Q3176 Web
H3176 ST37 Halifax hrast kositar savršeno je usklađen s rubnom trakom s poprečnim godovima te s PerfectSense dekorom U961 PM Grafitno crna

Savršeno usklađeno

Feelwood površine su dostupne na pločama iverice i MDF pločama, radnim pločama, kompaktnim laminatima i laminatima te imaju usklađene rubne trake za sve ove primjene. U ponudi su i posebne rubne trake s poprečnim godovima, koje nijansom potpuno odgovaraju dekoru, a njihovi poprečno postavljeni godovi savršeno zaokružuju izgled autentičnog drva.

02pi Ap Ren Fur Edc2020 Roomscene Kitchen Detail Feelwood Worktops Web
Radna ploča H1181 ST37 Halifax hrast tabak može se kombinirati s potpuno usklađenom rubnom trakom u istom dekoru
02pi Ap Ph Fur Detail H1180 Q1180 Web
U kombinaciji s uzdužnim rubom, rubna traka Q1180 s poprečnim rubom pridodaje usklađen izgled koji se jedva razlikuje od prirodnog drva

Kontrasti s accent trakama

Osim usklađenih rubnih traka, u novoj EGGER Dekorativnoj kolekciji možete pronaći i accent rubne trake koje nadopunjuju površine Feelwood dekora ili im savršeno kontrastiraju. S malo truda, accent trake kreiraju vrhunske rezultate za potpuno upečatljiv namještaj.

Dsc 0392 H317837 H8904 C2 Web
Svaki detalj je bitan s accent trakom H8904

Struktura proizvoda

Feelwood proizvodi sjedinjuju izgled drva i furnira, kao i visokokvalitetna svojstva melaminski oplemenjene ploče. Na prednjem uzdužnom rubu nalazi se rubna traka debljine 1,5mm koja je zalijepljena topivim PUR ljepilom otpornim na temperature i vodenu paru.

Feelwood Struktura

Share this post