Uskoro Egger PRO kolekcija podova 2021+

Ideje za život: Kada prostorija postaje posebno mjesto?

Prostorija postaje posebno mjesto tek u onom trenutku kad se u nju usele dragocjene uspomene i emocije. To može biti kod kuće – gdje živimo i smijemo se, ali i pronalazimo svoj mir. U uredu – gdje se prepuštamo timskom radu ili u prodavaonici – gdje uživamo u opuštenoj atmosferi. EGGER podovi se idealno uklapaju u sve ove prostorije, a kvalitetom i izgledom savršeno odgovaraju svim vašim zamislima.

PRO Kolekcija 2021+ istaknuti dekori

Nova kolekcija EGGER PRO podova stiže u siječnju 2021. te donosi prekrasne nove dekore, inovativne proizvode i ekskluzivne strukture. Pogledajte neke od novih dekora.

Design GreenTec podovi
Comfort podovi
Laminatni podovi

PRO Kolekcija 2021+ informacije o proizvodima

Želite dobivati sve najnovije informacije o EGGER PRO Kolekciji podova 2021+? Prijavite se na naš newsletter kako bismo vam mogli slati sve novosti o predstojećoj kolekciji, kao i o svim drugim novitetima iz Max & Moris ponude.

Prijavite se na Max & Moris newsletter

Konfigurator podova

Cijela kolekcija podova je na dohvat ruke uz EGGER konfigurator podova. Ovaj alat je jednostavan za korištenje na desktopu, mobitelu ili tabletu. Sve što trebate napraviti je slikati svoj prostor te odabrati željeni dekor poda, kako biste vizualizirali prostoriju. Slike preferiranih dekora možete pohraniti, a uzorke naručiti.

Vizualizirajte svoj prostor ovdje!

Share this post