EGGER Laminatni podovi

EGGER PRO 2021+ Laminatni podovi

Mnogo prostora za individualnost

EGGER PRO laminatni pod je pod vrhunske kvalitete, koji će godinama biti izvor radosti u svim prostorijama u kojima je postavljen. On je vizualno vrlo privlačan i sasvim u skladu s novim trendovima. Uz to je ovaj visokokvalitetan laminat naročito trajan i svestran, a Aqua+ laminatni podovi čak su i otporni na vlagu.

Zato s EGGER laminatnim podom u svoj dom donosite zdrav pod. Ako renovirate svoj stambeni prostor i želite obnoviti pod, vidjet ćete da je EGGER laminatni pod optimalno i ekonomično rješenje, uz jednostavno postavljanje zahvaljujući patentiranim click uklopnim sustavima za laminat.

podovi
EPL179 Soria hrast natur

Moderni, autentični, svestrani

Od udobne dnevne sobi do puristički uređenog potkrovlja, od rustikalne blagovaonice do privlačne hotelske sobe: laminat je jedna od najpopularnijih vrsta podova i  jedan od najsvestranijih podova.

Zahvaljujući bogatoj ponudi autentičnih dekora – od modernog izgleda punog drva do skandinavski svijetlih i elegantnih dekora – za svaku prostoriju i svaku koncepciju uređenja interijera može se naći savršeni dekor.


Dugotrajni i postojani

Kako biste dugo mogli uživati u laminatnom podu, EGGER ga proizvodi tako da bude otporan i robustan. Otporan je na abraziju i njegova površina godinama ostaje postojana na svjetlo.

podovi
EPL116 Bayford hrast natur

Jednostavni za čišćenje i antibakterijski

Površina laminatnog poda ne samo da odbija prljavštinu i lako se čisti, već je i antibakterijska. To svojstvo daje površina oplemenjena melaminskom smolom, koja smanjuje broj bakterija i sprječava njihovo razmnožavanje. Površina je uz to i antistatička, pa smanjuje električni naboj.

EGGER Laminatni podovi
EPL116 Bayford hrast natur

Univerzalno primjenjivi

Zahvaljujući mnoštvu dekora i formata, PRO podovi pristaju u praktički svaku prostoriju. Vlagootporni Aqua+ laminatni i Design GreenTec podovi idealni su za vlažne uvjete.

podovi
EPL154 Asgil hrast svijetli

Pravi odabir za svaki ukus

Koliko mogućnosti izbora! S mnoštvom raznolikih dekora laminatni pod nudi prikladan izgled za svaki stil uređenja interijera. Dekori koji su dostupni i kao Aqua+ laminatni pod označeni su odgovarajućim simbolom.

Epl168 Chromix Bijeli
EPL168 Chromix bijeli
1470895 Epl200 Stf6 Long Wv4 Frontal 10de Flo 1000x620px 300dpi Rgb
EPL200 Bayford hrast svijetli
1468377 Epl176 Stf1 Medium Wv4 Frontal 10de Flo 1000x620px 300dpi Rgb
EPL176 Bavarsko drvo

Uz Aqua+ ne bojimo se vode

Zbogom hladnim pločicama: Odaberite pod koji je održivo proizveden i lako se postavlja. Laminatni pod s posebnom Aqua+ tehnologijom pouzdano odbija vodu.

Zahvaljujući vlagootpornoj Aqua+ nosivoj ploči, savršen je za kupaonice, kuhinje i hodnike, kao i za komercijalne primjene s čestim čišćenjem. Aqua+ laminatni pod lako se čisti, čak i pomoću parnih čistača.

EPL005 Levanto Mramor Svijetli
EPL005 Levanto mramor svijetli Aqua+
EPL166 Chicago beton svijetlo sivi Aqua+
1468373 Epl171 Stf4 Kingsize Wv5 Frontal 10de Flo 1000x620px 300dpi Rgb
EPL171 Graphitewood Aqua+

Dodatne informacije o EGGER PRO kolekciji podova 2021+ možete pronaći ovdje:

Share this post