EGGER PRO 2021+ Stilovi

Kada je riječ o stilu važno je samo jedno: Vaš stil.

Svatko od nas ima svoj stil uređenja interijera. Bez obzira na to u kakvom okruženju vam je najljepše stanovati i raditi, kod nas ćete naći prikladan pod. Nađite inspiraciju u stilovima koje nudimo.

Future Retro: Kombinacija prošlosti i budućnosti

Lijepe stvari se vraćaju. U doba brzih promjena i digitalizacije sve više čeznemo za onim što je poznato i provjereno. Moderne interpretacije reprodukcija i prirodnih struktura poput mramora, terazza i oraha značajke su dizajna koji elegantno spaja prošlost i budućnost.

EPL184 Sherman hrast konjak smeđi
EPD047 Berdal mramor
EPL171 Graphitewood

Pure Nature: Povratak prirodi

Što više tehnologije ulazi u naše živote, to je jača naša želja za izvornim materijalima. Kod drvnih dekora hrast ne gubi na popularnosti. Bilo da ima prirodne šare ili pokazuje pukotine i čvorove, hrast je prilagodljiv i autentičan te omogućava efektne kontraste.

EPL176 Bavarsko drvo
EPL142 Olchon hrast pješčano bež
EPL190 Melba hrast natur

Light Urban: Šarm urbanog dizajna

Urbani šarm: Stambeni i uredski prostori postaju otvoreniji, a prijelazi nevidljivi. Traži se inteligentno iskorištavanje prostora uz jednostavno uređenje. Pod utjecajem skandinavskog dizajna materijali poput drva, kamena i metala unose dojam udobnosti te svijetlim i jasnim oblikovanjem pozivaju na ugodu.

EPL154 Asgil hrast svijetli
EPL197 Galway hrast bež
EPL167 Sparkle Grain sivi

Perfect Imperfection: Susret savršenstva i emocije

Savršenost nesavršenstva. Nepravilnost, isprekidanost i nedovršenost omiljeni su trendovi u dizajnu. Ručno obrađeni materijali ili materijali s tragovima vremena dočaravaju prirodnost i emocije. Kombiniranjem rabljenog izgleda i industrijskog stila sa smirenim, pravocrtnim oblicima i površinama nastaje ozračje koje ostavlja snažan dojam.

EPD043 Metal Rock antracit
EPL193 Santa Fe hrast sivi
EPC036 Vidora hrast šaren

Više inspiracije o dekorima i trendovima potražite ovdje:

Share this post