Kla0621 All 841244web

Blum AVENTOS

Raznolikost kretanja preklopa

Podizno-preklopni sustav AVENTOS donosi veliku udobnost kretanja gornjih ormarića. Bez obzira da li se koristi za male ili velike fronte u kuhinji, hodniku ili nekoj drugoj prostoriji, AVENTOS omogućava jednostavno i lagano otvaranje preklopa. Ono što AVENTOS čini posebno praktičnim je to što korisnicima daje jednostavan pristup i nesmetanu slobodu pokreta.


Nesmetani pristup

Za razliku od standardnih vrata koja se otvaraju s lijeve ili desne strane gornjeg ormarića, AVENTOS otvara preklop prema gore te time omogućava veću slobodu kretanja i slobodan prostor za glavu korisnika namještaja. Element može ostati otvoren, dok nesmetano radite u kuhinji.

Kla0609 All 1429402web
Kla0621 All 841244web

Lagano otvaranje i udobno zatvaranje

S kombinacijom AVENTOS-a i sustava BLUMOTION možete doživjeti potpuno novo i emocionalno iskustvo prilikom otvaranja i zatvaranja. Ormarići se otvaraju tiho i lagano, neovisno o snazi zatvaranja i težini preklopa. Tehnologije kretanja TIP-ON i SERVO-DRIVE također omogućuju otvaranje i zatvaranje preklopa na sasvim jednostavan i lagan način – bez potrebe za ručkama.

Stoji u svakom položaju

Spremnik energije se može prilagoditi određenoj težini fronte te se zahvaljujući tome preklop zaustavlja u svakom željenom položaju. Na ovaj način preklop ostaje i lako dostupan za zatvaranje.

Blum Kla0618 Aa Fot Fo Bau Sall Al V1 Enlarged
Blum Kla0605 Aa Fot Fo Bau Sall Al V1 Enlarged

Isti dizajn za gornje i donje ormariće

Suvremeni izgled kuhinje zahtjeva velike i široke fronte koje su međusobno odvojene tankim razmacima. Dodatan detalj su gornji ormarići koji prate iste linije donjih ormarića, a upravo AVENTOS omogućuje izvedbu ovakvog dizajna.


Pregled sustava AVENTOS podizno-preklopnih okova

AVENTOS HF

Podizno-preklopni sustav AVENTOS HF idealan je za visoke dvodijelne fronte u gornjem ormariću. Uz pomoć ovog sustava čak i visoke fronte pružaju veliku slobodu kretanja. Fronte mogu ostati otvorene čak i tijekom kuhanja, bez straha od udaranja glavom.

AVENTOS HS

AVENTOS HS omogućava lagano podizanje velike, jednodijelne fronte u gornjem ormariću, čime se omogućava praktičan pristup sadržaju unutar ormarića. Ovaj sustav osigurava i raznolike mogućnosti dizajna, poput širokih ili uskih aluminijskih okvira, ukrasnih vijenaca ili bočnica.

AVENTOS HL

Uz pomoć podizno-preklopnog sustava AVENTOS HL male, jednodijelne fronte se mogu pomicati prema gore. Zbog toga je ovaj sustav pogodan za primjene koje iznad sebe imaju ugrađene fronte, primjerice za skrivanje električnih uređaja. Preklop se u potpunosti pomiče prema gore, a time i iz zone rada.

AVENTOS HK top

Zbog svoje kompaktne građe i minimalističkog dizajna, AVENTOS HK top se uklapa s visokim i gornjim ormarićima, pritom stavljajući naglasak na dizajn namještaja. Unutar ovog sustava svaka je komponenta detaljno optimizirana, tako da se ovaj sustav lagano otvara, a zatvara tiho i bez napora.

AVENTOS HK

AVENTOS HK omogućava lagano preklapanje teških jednodijelnih fronti gornjih ormarića. Teška fronta se u potpuno pomiče prema gore, pri čemu se stvara prostor za manevriranje te nesmetan rad u kuhinji.

AVENTOS HK-S

Sustav AVENTOS HK-S je idealno rješenje za male fronte u visokim i gornjim ormarićima. Na taj način se može koristiti raspoloživi prostor za pohranu, poput prostora iznad hladnjaka ili ormara za živežne namirnice.

AVENTOS HK-XS

Zahvaljujući svojoj tankoj i kompaktnoj konstrukciji, AVENTOS HK-XS osigurava raznolikost oblikovanja u malim visokim i gornjim ormarićima. Ako se spremnik energije koristi na obje strane korpusa, mogu se realizirati i veće, teže fronte.

 

Nagrade

Funkcionalnost i dizajn Blum okova su prepoznati internacionalno. Korisnici diljem svijeta su zadovoljni s vrhunskom kvalitetom Blumovih proizvoda i usluga, a ovo potvrđuju i mnogobrojne nagrade.

Interzum 01
Design Preis 01
Redot Design Award
German Design
Iconic Awards

Share this post